bbu.

2010-07-3120:42:56
 


Modell: jag - Fotograf: Ida

Jag skippade filmen och gick och satte mig framför sommarkrysset i stället, men det är paus nu så passar på att uppdatera lite. Sommarkrysset är faktist väldigt kul! Men jag blir lite avis på alla bergochdalbanor som syns i bakgrunden.. För er som inte vet så utspelar det sig på Gröna Lund. Jag har aldrig varit där, men skulle väldigt gärna åka dit! Man börjar ju tröttna lite på Liseberg.. Där finns det ju bara 3 bergochdal banor.

Någon som har varit på både Gröna Lund och Liseberg? Vilket är bäst?


Photos.

2010-07-3118:47:06
 


Modell: Jag - Fotograf: Ida

Två bilder från fotosession jag och Ida hade nyss. Skulle ta bilder till ett projekt jag håller på med, dock blev inga bilder bra så jag får dra med någon igen i veckan och fota om haha! Men några bilder blev helt okej faktist.. Blåste rätt mycket ute så på de flesta har jag håret i ansiktet, notnice.

Några fler bilder kanske kommer senare, nu ska jag titta på film och äta chips hihi,
puss!


ingen rubrik.

2010-07-3113:09:32
 


kusin och jag på bild, (jag vet att det är snyggt med sträcket i mitten haha)

Nu ska jag sminka mig lite lätt och sedan ut och fota med Ida. Se om några bilder blir bra denna gången så jag kan fortsätta med mitt projekt jag håller på med. Att flumma är ju oundvikligt, men ska försöka minska ner det haha!


I dont give a fuck if you are with me or not.

Im gonna try, maybe its not for me? But it is worth a try.


Friends.

2010-07-3111:09:02
 



Fotograf: Annie Orshagen 6år - Framför kamran: Ida Orshagen & Sara Rydh (jag).
två väldigt charmiga bilder.


i maybe regret it?

2010-07-3110:22:37
 



En über söt bebisblå prinsessklänning och en leopardmönstrad "bolero" typ. Två plagg, båda för 49kr st från Gina tricot. Två plagg som jag stod och velade jätte länge om jag skulle ha eller inte.. Efter många om och men kom jag fram till att jag skulle lägga tillbaka dom på hyllan på Gina tricot. Varför? Jo, en übersöt klänning, men när ska jag ha den? och den fulsnygga leopard boleron. Den passar bara till svart, typ. Eller i alla fall nästan.. Så kände att jag köpte en vit kofta som jag verkligen behöver för dom pengarna i stället..

Vad tycker ni om dessa två plagg?

 

ps. Tack så jätte mycket för alla kommentarer! Ni är underbara!

Erik Forsman.

2010-07-3100:40:06
 


Canon eos1000D

Nu går jag och lägger mig efter en lång kvälls jobb på ett litet projekt jag har, det är ju en dag i morgon också. Godnatt!


Du visste kanske inte..

2010-07-3022:57:57
 


..att jag är ett STORT fan av Eric Saade? och Erik Grönwall.. Båda sjunger otroligt bra och gör alltid helt otroliga framträdanden på scenen. Och plusset hos dom båda ligger att dom är galet snygga haha! Jag planerar på att åka till Rixfm festivalen i Malmö där båda två ska uppträda. De är de bästa artisterna (enligt mig), och snyggaste haha! Det hade varit så grymt kul att se dom.
Vad tycker ni om charmtrollen Eric och Erik?

Eric Saades senaste hit, break of dawn.


Nytt i gardroben!

2010-07-3017:53:01
 


Svartvit basebolljacka, 249kr - Gina tricot
Chinos, 199kr - Nelly.com fashion Outlet


Linne, 49kr - Gina tricot
Jeans, 269kr - Nelly.com fashion outlet


Vit kofta, 99kr - Lindex

rosa tunika, 49kr - Gina tricot


Öronhängen, 20kr - Ur&pen

En "vanlig" grå kofta, 49kr från Gina tricot och Mellanstora pärlöronhängen, 20kr från ur&pen fick också följa med hem.


She is a freak but i love her!

2010-07-3016:19:09
 


yes, såhär såg det ut i morse efter vi ätit frukost.. Jag ville jätte gärna joina henne, men ville inte åka hem dygnsur (vilket jag gjorde sen iaf, berättar senare) så jag stod och lekte fotograf och skrattade åt henne istället haha! Igår natt blev det två filmer innan vi somnade, sorority row (skräckis) och Last song, båda var faktist väldigt bra men Last song var helt otrolig. Miley, hon som spelar Hannah Montana spelar huvudrollen i även denna film. Definitivt filmtips! På morgonen sen tittade vi på Remember me, en helt underbar film som slutade djävulskt. Romantisk och slutar med en tragedi. Den är också ett definitivt filmtips!

Sedan när jag skulle hem så bad jag Alice skjuttsa ner mig till busstationen vilket hon gjorde med hihi.. Det vara bara det att det spöregnade och ingen av oss hade regnkläder eller paraply. Så båda blev helt dygnsura. När vi kommer fram till stationen ser jag att bussen redan står där och ska precis åka, ropar hejdå till Alice medan jag springer fram och hinner precis hejda den innan den kör ut på vägen. Busschafören tittar väldigt roat på mig och allt vatten som droppar från mig. Mascaran bara rann och rann. Shit vad jag kände mig ful.. Sedan när jag skulle sätta mig såg jag att det satt en kille i 18års åldern några säten bort och han bara tittade på mig och skrattade.. Det var helt hemskt men rätt komiskt också haha!


Kusin, Alice.

2010-07-2920:45:44
 


Natten kommer spenderas hos min kära kusin i anderstorp. She is awesome! Film och popcorn kommer den till mesta dels bestå av, troligtvis hehe. Dagen i Borås var askul! mycket shopping för en billig peng, precis som det ska vara! visar i morgon när jag kommer hem. Nelly var inte så roligt som jag trodde, men det absolut värt att gå dit.

Nu ska jag sluta skriva innan min kusin stryper mig hehe.. Sorority row blir den första filmen, en skräckis. Me love! Aja puss!


Bilder från dagen i borås.

2010-07-2920:38:41
 


Min kusin är bäst!



Mot Borås!

2010-07-2909:10:50
 


Yes, nu drar jag och min kusin Alice till Borås! Shopping för hela slanten! I förrgår när jag åkte till Nossebro åkte vi nämligen igenom Borås, och vet ni vad jag såg? Nelly.com Fashion Outlet! Direkt så frågade jag pappa om vi kunde stanna på hemvägen, han sa kanske, men sedan blev det att vi inte gjorde det, synd.. Men då åker jag dit idag istället haha! De har bara öppet till i början av augusti och de öppnade i juni någon gång, alltså bara öppet nu över sommaren, så det är inte säkert att det är något snyggt kvar, men det är värt att åka dit och titta, inte sant?

Nepp, Nu måste jag dra. Åka till Anderstorp för att hämta Kusinis och sen vidare till Hestra för att åka tåg därifrån. Vi vill ju inte missa tåget, eller?
Ha en toppen dag! puss


sara - bbu.

2010-07-2820:47:03
 



Fotograf: Ida Orshagen - Modell: Sara Rydh/bbu.blogg.se 

två bilder från photoshooten i måndags. Jag måste verkligen skärpa mig! Det blev typ 10bilder där jag inte flummade runt och 5st blev helt okej och 2st blev bra, det är dom där uppe. Jag känner att jag får dra med någon ut och fota någon mer dag, och få lite seriösa bilder, haha!


Leggings.

2010-07-2819:47:55
 



5 par leggings fick följa med hem ifrån Nossebro idag! Vi är bundis med en som säljer sockor och leggings så vi fick dom lite billigare, 50kr styck. Det säger man inte nejtack till, eller vad säger ni? De tre översta är lite mer vardagsleggings och de två under är lite mer till fest.


Apple tree.

2010-07-2719:30:43
 


canon eos1000D

Jag vet att naturbilder inte är så roliga att titta och och jag vet att jag inte är någon proffsfotograf och jag vet att alla tar sånna här bilder, men jag är nybörjare och jag vill pröva mig fram. Alla har en gång i tiden varit nybörjare, inte sant?

Nu har jag packat klart allting så nu drar jag, pappa och min faster Jessica till Nossebro för att jobba. För er som inte vet det så jobbar jag på LizaBags och ibland så följer jag med ut på marknader och säljer. I morgon är ett sådant tillfälle. Men vi åker ikväll för att vi inte ska behöva stiga upp vid 3, nu räcker det att vi går upp vid 6 haha!

Jag kommer hem i morgon runt 8 kanske, ha det toppen, puss!


Gårdagens dresscode.

2010-07-2718:05:00
 



Shorts & Linne är inhandlat på H&M.


Photoshoot.

2010-07-2715:32:41
 




Framför kamran: Ida Orshagen - Bakom kamran: Sara Rydh, Canon eos1000D

Fyra härliga bilder från Photoshooten jag, ida och hennes lillasyster hade igår. Kvaliteten är la sådär eftersom ingen av oss vet riktigt hur man hanterar en systemkamra ännu. Och det här med att vara seriös på bilder har jag nog helt fått om bakfoten för 90% av bilderna är fulmbilder.. Men någon dag får ni se både dom som blev bra och inte bra på mig, haha!


Micke, 43år!

2010-07-2715:15:58
 


mamma, Kristina och Alice.


pappa.


halva släktet.


Micke tyckte det var jätte kul att jag köpt en systemkamra, för det visade sig att han var väldigt intresserad av att fota en gång i tiden. Så han gick och letade upp sin gamla systemkamra, odigital! Den var as cool!


han hade ett as stort objektiv (och tungt!) till det, han såg väldigt proffsig ut måste jag säga..!


Jack Russel Terrier

2010-07-2700:54:36
 


Canon eos1000D


Systemkamra.

2010-07-2700:16:50
 



Canon Eos1000D


Suprise?


Hey again!

2010-07-2618:20:54
 
Nu sitter jag här och fifflar md min hemlighet hihi.. Kan inte visa nu vad hemlisen är, men ikväll så! Säger elgiganten er något..?

Nu ska jag och min familj till stora staden anderstorp och fira Mickes födelsedag! Det kommer nog bli ytterst trevligt!

Kvällens outfit kommer upp ikväll. :)

Lucky Love.

2010-07-2611:44:56
 

Hallihallå bloggläsare! Today is the day you know! Väntar bara på att Ida ska ringa så vi kan tralla iväg en stund.. Mitt internet funkar fortfarande inte så snodde mammas dator igen hehe..

Idag är det finare väder än igår så jag ska upp oc byta om till något sommrigare (bikini kanske..?) och gå ut i solen och läsa! Jag har inte läst hemma på jätte länge förens jag läste överenskommelser i tidningen, då kom jag på hur roligt det är att läsa, så nu hittar ni mig nästan alltid bakom en bok hehe..

Ni får 4 söting bilder på min bebis :*



March!

2010-07-2600:06:58
 


hittade massa gamla drillbilder på mammas dator. Ytterst trevligt!
Hittade några från när jag precis börjat drilla, men dom har så dålig kvalitet (bästa kamran du vet) så dom vågar jag inte ens lägga upp.. Domma två bilderna är i alla fall från precis innan jag slutade i gislaveds musikkår. Jag är längst fram, hitåt.

Saknar det alldeles för mycket..
funderar på att börja igen efter sommaren..

Haricut.

2010-07-2522:38:27
 
Någon har frågat varför jag klippte mitt hår kort när jag bara klagar hela tiden.
Here u go!

3 månader innan jag klippte mig. Har ingen nyare bild på denna datorn..
Älskade mitt hår då..
Ursäkta de svarta fyrkanterna, gjorde det när jag var arg på dom och inte ville ha med dom på bilden haha...
Precis när jag klippt mig. Såg helt okej ut framifrån, dock väldigt svampliknande!! Men baifrån såg det ut som om jag hade en hockeyfrilla.. Väldigt tunt, så det såg slitet ut. När jag kom hem och såg mig i spegeln så började jag lipa, grät skit länge och det tog flera veckor innan jag började acceptera mitt hår igen.

En vecka efter då Jessica hade klippt av allt det tunna. Nu såg det mycket fräshare ut! Och de mesta av hockeyfrillan var borta, nu var det bara lite kvar.. Det såg betydligt bättre ut! Men jag gillade inte längden..

Nutid, mitt hår har växt och det är snart i den längden det var.. Men mitt hår kommer aldrig bli desamma, när jag klippte det den förta gången förendrades min hårkvalitet om man kan säga så. Jag kommer aldrig få tillaka hur mitt hår sågut då, men det är bara att vänja sig.. Kanske det tillochmed kan bli bättre någon gång i tiden? :)


hope u like it! :)

Hey there!

2010-07-2522:32:45
 
När jag kom hem hoppades jag att internet skulle funka, men nejnej.. Så efter mycket tjatande fick jag låna mammas dator för jag skulle checka grejjer om helgen.. Suprisesuprise.. Berättar när det är bestämt, om det blir något! Men tack vare att mitt internet inte vill så kommer jag inte uppdatera regelbundet, fast jag så gärna vill..

I morgon ska jag och min kära vän Ida leka! Först ut på stan och checka lite grejjs (hihi) och sen göra ennu lite stuffs.. Hihihi suprise

Men nu måste jag fortsätta checka runt lite och fiffla med mina hemligheter.. Det kmr bli helt freaking awesome!

puss!

Ida Orshagen.

2010-07-2421:24:25
 


"Gorillahoppet" - Hade nästan glömt det, fy vad kul vi hade..
Pratade med Ida innan, det var sjukt länge sedan vi hittade på något, bara hon och jag.. Vi har varit sjukt tajta hela livet, typ. Men nu på senare tid har vi glidit ifrån varandra, väldigt synd.. Men jag ska försöka återuppta det vi hade..


Gammal bild från förra året, innan jag åkte till Liseberg med Ida. Den dagen sjukt kul!
+ lägg märke till hur brun jag var. Till skillnad från nu..


It didn't happen.

2010-07-2419:03:36
 



Gårdagens outfit.

Idag har vi bara slappat.. Spelat lite xbox (hehe) och läst min underbara bok, överenskommelser, asbra var den! Läs den! Runt 4 åkte vi in till halmstad för att lämna hanna på statonen, hon skulle hem och träffa sin pojkvän.

Överaskningen didn't happen today.. För min kära vän kunde inte vara med mig idag för hon är i halmstad. En andledning till att jag åkte ner hit. Men på måndag blir det istället.. Men ni får nog inte reda på det förens på tisdag eller måndagkväll.. Beror på hur tur ni har.. ;)

Nu ska jag ringa till Ida. Kanske uppdaterar mer ikväll, om internet vill vara vän med mig vill säga.. puss!


22 Juli.

2010-07-2220:09:11
 
Tiden bara springer iväg.. Sommarlovet är snart slut och jag har badat 2gånger mitt på dagen och jag är kritvit.. Hoppas verkligen att solen visar sig när jag är ledig!

Antingen så åker jag till Mellbystrand på Lördag eller så stannar jag hemma, beror på när jag ska till Lovisa i hennes stuga i Bolmen. Stannar jag hemma så har jag en överaskning till er på lördag!

Min mamma har btw köpt min bok som jag skrev om häromdagen i bloggen, yes! Så såfort hon kommer hem med den ska jag läsaläsaläsa hihi!

Min dag har sugit så finns inget att berätta om den. Nu ska jag sno en bok från Josse och läsa lite, sedan sova. puss!

Black and white.

2010-07-2219:16:04
 


Vitt linne - Lindex, Trashjeans - Bershka och bältet kommer från Lizabags.

nu börjar fantasierna flöda.

2010-07-2122:31:05
 
Jag hatar när man ligger i sängen på kvällarna och sedan ploppar något upp i huvudet och sen spinner man vidare på det. De kan vara bra som dåligt, men man kan förbaskat också inte sova förens man fått ur sig det. Ikväll var det något mitt emellan.

Jag har en idé, nej inte en, jag har hur många som helst! Och alla vill jag sätta i verket.. Men jag ska börja med en, för det kan jag utan någons hjälp. Och sedan direkt efter ska jag sätta nästa idé i verket och jag ska lyckas. Men jag tror inte jag klarar det själv utan behöver hjälp, och jag vet precis av vem.

Det kliar i fingrarna och jag vill skriva precis vad som finns i mitt huvud nu, men det kan jag tyvärr inte. Jag vågar inte.



Omstart.

2010-07-2120:06:17
 

Igår flög massa konstiga saker upp i mitt huvud som gjorde att jag inte kunde sova. Så jag skrev av mig på bloggen men publicerade det aldrig, så det kommer upp nu istället.

- Jag ska sluta med att döma folk innan jag lärt känna dom. Innan har jag "hatat" folk bara för vad andra säger och mitt första intryck. Det är slut med det nu.

- Jag måste börja se upp efter mig, städa, plocka i ordning. Vill inte höra massa tjat att jag aldrig plockar upp efter mig, är trött på det.

- Plugga är ett måste. Har inte pluggat i hela mitt liv. Elr jo, 5 minutr här och 5 minuter där. En halvtimma om jag har riktigt tråkigt. Men jag måste ta tag i mina studier så jag kan bli det jag vill..

- När jag var liten ljög jag hela tiden. I äldre dar har jag vuxit i från det (tack och lov) men det kommer ftf några små här och där för att värka bättre. Slutar med det nu.

- Äta sunt! Eller i alla fall sluta äta godis mitt i veckan! Fy. Är allvarligt talat rädd för att gå till tandläkaren nu. Har haft perfekt tandhygien hela mitt liv till sist jag gick till tandläkaren då jag hade 8 (!!!) början till hål. När jag gick från tandläkaren grät jag, seriöst. Bara godis på helgerna. (kommer bli svårt nu eftersom jag har massa godis hemma, men jag ska klara det denna gången!)

- Jag ska börja träna regelbundet! Jag mår så mkt bättre då! Slutade innan pga personliga skäl och har inte kunnat börja igen. Jag ska inte träna sönder mig sådär 7 dagar i veckan. Men 2-3ggr iaf, då mår jag som bäst.

- Till slut, Helt ärligt vara en bättre människa. Jag låter det tala för sig själv.


Jag vill det här.


brunt flätat.

2010-07-2119:49:49
 

Jeansshortsen kommer från H&M, Linnet är från Lindex och Den gråa tjocktröjan har jag köpt på Veromoda (skrev fel igår, INTE bikbok). Skärpet är nyinskaffat (idag!) från Lizabags för ynka 50spän, personalrabatt på det hihi.
Håret är uppsnott i en toffs, bassmink.

Besatt!

2010-07-2021:35:20
 

Överenskommelser - Simona Ahrnstedt

Jag fick 50 sidor extra läsning ur en bok när jag köpte cosmopolitan häromdagen och jag kan inte säga mer än att jag blev helt fast! Läste klart sista sidan idag och vill bara fortsätta läsa! Så jag ringde nyss till mamma och bad henne kolla på kiviks marknad om den finns där och sedan ska jag undanvara en halvtimma från jobbet i morgon och cykla till bibblan och se om den finns där. Jag bara måste få läsa klart den! Den slutade helt dramatiskt mitt i, så frustrerande!

Dagens dresscode.

2010-07-2018:38:07
 

Trashiga jeans - Bershka, Linne - H&M, Tröja - Bikbok.


Halsbandet jag har om halsen har jag fått i konfirmationspresent.
Idag körde jag på mittbena (en sne sådan, hade bråttom i morse) fäst i spännen på sidorna. Och bara bas och pyttelite mascara i ansiktet.

Hallå! :)

2010-07-2018:31:40
 
En hel dag med konstant jobb och nu ska jag laga mat också? Här får man inte en lugn stund inte.. Men slänger la in en pizza i ugnen eller något sådant.. Hehe, påtal om pizza.. Någon från shalom (ett konfa läger) fick mig att bli äcklad av pizza för resten av livet.. De sa att när man hade spytt så hade man lagt en pizza. Groose jag vet haha! Men nu får ni veta också.. :)

En dagens outfit slänger jag in lite senare, puss!

Morrn?

2010-07-2009:24:01
 

Morgonflummig? Nej, det önskar jag.. Sovit asdåligt inatt, lika så förra natten.. Stod och gäspade hela dagen igår, nicht gut. Det har gjort att jag har blivit på sämst humör så, ni som träffar mig, ta inte illa upp.

Nej nu måste jag fixa mig, börjar jobba snart.. vi hörs efter 6, puss!

You dont know how much i miss you.

2010-07-1921:02:02
 


Love'


Förvarning: Badupdate!

2010-07-1920:31:48
 

Kommer jobba hela veckan, 10-6, så uppdateringen kommer inte vara den bästa, så ni vet! Kommer la slänga in ett inlägg på kvällen och kanske något på morgonen om jag hinner.. :)

Idag har jag haft smink på mig för första gången sedan midsommar, stort steg haha! Har inte orkat och det har känns onödigt. Men har varit sugen på att sminka mig några dagar nu, så när jag väl skulle jobba så varför inte? Jag har bas - foundation, puder och rouge och sen lite mascara. Oplattat hår med lugg och allt bakåt på sidorna.


Godnatt.

2010-07-1820:41:52
 


It dont feel right.

2010-07-1820:38:02
 

Chacha im home in kära gislaved! Idag har det varit jätte fint väder ute så har inte velat sitta inne och blogga, legat i solen istället.. Vi har badat i havet också, jag, Erik, Klara, Hanna och Adam. Sjukt skönt! Fint vatten (lite grönt äckel bara) och stora vågor, askul! Glömde min riktiga bikini bara så det var inte så praktiskt, men skit samma hehe.

Igår var vi på godisbussen också! Det står en stor buss borta vid Maxi med bara en massa BILLIGT godis! Gissa vilka som gick dit så fort vi vaknade? tihi..

Köpte hur mkt som helst, tjockis..

'saarA.

2010-07-1717:05:03
 




Mitt i natten igår, när jag kom hem från sjöbo, hade jag ganska tråkigt...


I mellbystrand.

2010-07-1714:39:45
 
Nu sitter jag i Mellbystrand och slappar efter två jobbdagar i Sjöbo. Långa, varma och tråkiga, yey. Har försökt uppdatera hela förmiddagen, men internet har vägrat funka.

Planerar att gå och bada med hanna nu, det är asa varmt men molnigt. Men det sägs att det ska vara fint vatten nu, så vi vill ner och checka läget..

Lite bilder från Sjöbo. :)

lägg märke till min otroligt snygga tröja!


Frammåt kvällen började det svalna av lite..



Men nu är det mat, vi hörs senare om internet vill va med, puss! :)

Kvällens outfit.

2010-07-1418:58:27
 


 
Halsband från August petterssons, armband konfirmationspresent och klänningen kommer från H&M. Och på fötterna har jag ett par gladiatorsandaler med nitar.
Oplattat hår och och osminkad, Naturlig.


Nu drar jag till Sjöbo och jobbar! Anländer till Mellbystrand sent fredag natt så förvänta er ingen uppdatering innan dess. Ha det gött folks! puss


Babe!

2010-07-1417:22:56
 

Vi vet att vi är snygga..

Gläntan.

2010-07-1415:35:15
 

Nu drar jag och badar med Ida, Annie och Erik. Med andra ord, syskonen nöt :')


I cant help it.

2010-07-1412:22:19
 

Godmorgon stekare! har precis ätit frukost och hängt upp tvätt och så.. Nu blir det klippa gräset innan jag drar och badar med Ida.

über snygg bild på oss..



Jag älskar när jag får kommentarer från nya läsare (från de gamla också såklart),
ni gör min dag!
Följ mig gärna på bloglovin! =)


bloglovin

It drives me crazy.

2010-07-1321:48:54
 

Vet ni?! Jag har faktist tjatat sig till att hon ska vara ledig i morgon, booya! Fast istället rök hon på att klippa gräset och städa, men det gör jag nog snabbt hoppas jag.. Det jag blev mest glad över var iaf sovmorgonen, är asaballatrött! blir att gå och lägga sig tidigt ikväll, eller sätta på en skräckfilm? vågar jag det..? Naaaaa hehe..

 

Men ni får la se frammåt kvällen om jag satt på en film eller däckat..
Om jag däckar så säger jag godnatt nu!

Puss!


Mjukisoverall ?

2010-07-1321:18:39
 
Hittade inte var dom såldes så snodde bilden från Kissie.
Lev med att hennes ansikte är där.

'
Kommer dom här mjukisoverallena bli nästa klädesplagg att bära eller?
Förra veckan när jag var i Norge så gick jätte många norskar runt i sånna, jag tänkte shit va coolt, sån vill jag med ha! Sen när jag kommer hem och läser Kissies blogg så ser jag att hon har beställt en sådan. Så nej tack, snart kommer hela svenska folket ha en sådan så då behöver definitivt inte jag köpa en..

Det var mina tankar, goodbye.

dresscode.

2010-07-1309:38:06
 



Nu drar jag till jobbet, hörs efter 6!
puss


I did it..!

2010-07-1222:48:21
 

Direkt efter jag la upp det andra inlägget blev jag as arg och sa att jag inte går och lägger mig innan jag fått loss dom. Så jag drog och drog, tillslut gick dom ut, jag blev bara två naglar fattigare..


Gjorde rent det och bytte till ett par titan jag fick av forsman/rydh i konfapresent.

Bilden är orange för min kamra suger.


Sitter som berget?!

2010-07-1222:30:38
 
Ja, det är precis vad mina öronhängen gör.. Jag har försökt lite lätt ta ut dom nu i två veckor, har inte lyckats.. Och nu bad jag mamma göra det så jag skulle få ut dom någon gång, hon kunde inte heller få av dom.. Och nu har jag gått och dragit och snurrat på dom för allt vad jag är värd och dom sitter som berget!
Gooosh vad jag blir arg! Kan dom inte bara lossna snart?!

Btw så var det underbart skönt att bada, helt perfekt varmt!

Nu blir det sängen, natti! :*

Kvällsdopp!

2010-07-1219:48:00
 

Nu drar jag iväg med Hanna, Ida och Annie och tar ett kvällsdopp i gläntan! Känner att det behövs efter att ha jobbat en hel dag i stekande värme.

Jag har badat 1 enda gång mitt på dagen denna sommaren. Kvällsdopp har det varit hela tiden, men inte så många där heller. 5gånger eller något.. Jag har varit dålig på att bada iår.. Men det ska det bli ändring på i augusti när jag är ledig!

Suprise?

2010-07-1218:39:13
 

Jag vet inte vem som blev mest chockad i lördags natt när jag kom hem, jag eller jag.. När vi kommer in på högåsstigen lyder konversationen såhär:

putte - jasså, såg att ni hade köpt husbil?
Jag - eh, jasså?
Vi kommer in körande och jag ser att det står en i min trädgård.
jag - Oj.. Tydligen?
Putte - Visste du inte?
jag - jag hade verkligen no idea..

Blev jag chockad eller? Svar ja.
Så fort jag vaknade på morgonen efter så ringde jag mamma och frågade och ja, tydligen så åkte pappa och hämtade den i torsdags. Så från och med nu är jag husbilsägare, YES!
Har varit jätte sur på min pappa enda sen han sålde vår älskade husvagn hehe.

SARA ÄR HAPPYFACE! :D


Förvarning.

2010-07-1209:27:08
 
Yes, kommer jobba nu i 2 veckor i sträck, så uppdateringen kommer inte bli den bästa, så ni bara vet. Nu måndag - onsdag jobbar jag i affären på Lizabags, sedan i slutet av veckan drar jag ner till Sjöbo på marknad. Och nästa vecka är det jobb i affären som gäller.

Nej nu måste jag skynda mig ner, hade,  puss!

död dag.

2010-07-1120:13:32
 


Har inte gjort någonting idag. Eller jo, något, men absolut inget vettigt förutom att packa upp väskan. Suttit vid tv:n och datorn och svettats ihjäl resten av dagen. Har inte orkat gå ut för det har varit stekhett och molnigt.

Nu åskar det något otroligt också och jag är ensam hemma.. Mes-sara börjar visa sig. Menmen, ska endå gå och lägga mig nu så då gör det inte så mycket, börjar jobba vid 8 i morgon och jag har knappt sovit något inatt så behöver lite sömn.. Se om det går och sova i värmen.

Ups, nu blixtrade det jätte mycket, gotta go, PUSS!


grön action, Lista 2010.

2010-07-1114:02:44
 

Veckan har varit helt otrolig! Oförglömlig.

Hittar inte ord till att berätta så ni får det i bilder när folk har skickat.

Sammen står vi sterkere!

2010-07-1111:53:50
 


Lägersången + norska scoutbönen.

I mellan där är en norsk sånglek haha.


Hittade inte hela låten ensam, så det fick bli denna..


saknar det redan..!


Hemkommen.

2010-07-1101:15:08
 

Nyss hemkommen från Lista, Norge.
Oförglömlig vecka!
KÄRLEK!

berättar lite mer i morgon för nu ska jag sova, har suttit i en 35 gradig
buss i 12 timmar, wonderful!

Godnatt!


Vanessa.

2010-07-0713:47:16
 


I miss you honey.


Önskeoutfits.

2010-07-0611:22:51
 











Allt från H&M.


Johan Larsson.

2010-07-0512:46:41
 


Jag älskar bilden! Asball!


Bloggtips!

2010-07-0415:31:31
 



Besök Liisas blogg. Den är as cool och hon är grym!
Hon tar sjukt fina bilder och hennes stil är svincool.


Old pics.

2010-07-0411:22:58
 


Göteborg - 06. Erik och jag.

Thailand 02.

Thailand 02.

Thailand 02.

Thailand 06.


Off I go!

2010-07-0218:17:28
 

Nu bar det iväg! Vi är ett gäng på 16ungdomar och ledare som ska iväg på scoutläger.
Nu ikväll åker vi till Jönköping, övernattar där för att sedan vid 05:30 åka med jönköpingsborna till Norge! Känner på mig att detta kommer bli en awesome vecka!

Jag har förberett några inlägg som Lovisa kommer att lägga upp medans jag är borta, så bloggen kommer inte vara helt död.

Vi hörs om en vecka, kommer hem på lördagnatt!
PUSS

Filmer från igår.

2010-07-0216:51:15
 



Mina vänner är inte normala någonstans.. :)

Svaren!

2010-07-0212:54:53
 

Hur gammal är du?
Jag är 15år.

Intressen?
Hästar är ett stort intresse. Sen drillning, friidrott och scout.. Blogga självklart också! =)

Vilka är dina/din bästavän/vänner?
Jag har ett fåtal som står mig nära. Men de som står närmst är Lovisa, Emmie och Alice.

Vad vill du bli när du blir äldre? Tänker du fortfarande på kock?
Ja bland annat. Men direkt efter gymnasiet så drar jag nog ner till canarieöarna och går bartender kurs och sånt, men gymnasielinjen blir nog hotell&resturang så jag har något att göra när jag tröttnat på bartender livet haha!

Något som du stör dig på?
Små tjejjer i 10 års åldern som tror dom är coola när dom har ton med smink och klär sig som slampor. Var barn så länge ni kan!

Vad är det bästa med livet?
Svår fråga, men jag säger när livet är på topp!

Vem gillar du?
Ingen faktist.

Är du tillsammans med någon?
Nej. :)

Varför började du blogga?
Jag vet inte riktigt.. Visste många som gjorde det, läste bland annat en kompis blogg, en ganska känd så och tyckte det verkade intressant att får skriva av sig lite..

Ny läsare: Vad handlar din blogg om?
Allt mellan himmel coh jord som kommer upp i huvudet! :D

Bra bloggar?
theliisa
beautyfreaks
Louisestyle

Något som din blogg handlar om speciellt?
Nej inte direkt, allt som kommer upp i mitt huvud! =)

Favoritplagg?
Hrm, svårt.. Det måste nog bli mina onlyjeans, som tyvärr håller på att spricka, ouch.

Bästa klädesplagget...
Sommar: Min bikini, helt klart! Eller mitt stora, luftiga, vita linne..
Höst: Min skinnjacka!
Vinter: Min gråa, varma Londontröja!
Vår: Alla mina leggings! Jag praktiskt taget levde i dom i våras.

Ditt mest onödiga köp?
en jätte ful tröja som jag köpte bara för att den var billig, har aldrig använt den, hehe.

din bästa outfit?
senaste, denna.

men om jag skulle ta typ "dröm" outfiten skulle de vara...

Jeansshorts, stort vitt linne, gladiatorpumps, skinnjacka, stor konjaksfärgad skinnväska och ett par snygga solbrillor som toppar det. Perfekt för en dag på stan tex. :)

Din favoritlåt?
Har nog ingen så direkt, men nu på sommaren är det summer of 69! =)

Gillar du Justin Bieber?
Nja, inte direkt. Men han sjunger bättre nu när han har fått mörkare röst i alla fall!

Bästa filmen?
Jag vet faktist inte.. Men jag är helt inne i skräckfilmer nu!

Gillar du Pasta?
Njae, inte direkt haha.

Vilken maträtt är godast?
Allt som har med kött och göra!

Bästa godis?
Kan inte bestämma mig, allt sött och surt i alla fall! Och lakris, typ djungelvrål..

Saknar du skolan?
Nej faktist inte.. Det är nog första gången jag inte saknat skolan på något lov.

Vad ska du göra under sommarlovet, mer än norge?
Jag drar till Gullbranna i augusti, och malmköping i slutet av juli. Sen ska jag tälta i Bolmen med babesen. Och jobb med såklart. -.-

Bästa bilden du tagit?
Jag tar inte så mycket "bra" bilder.. Men det är la någon helt sjuk bild, precis som jag haha!



update: Svar till "gabriella".

Jag svarade inte på din fråga för den var omogen. :)

Men om du sååååå gärna vill veta så är svaret nej. Oh wow gud va kul!


Tältat inatt!

2010-07-0212:25:25
 

Med mina babes Anna och Peter. Med dom går inte ha tråkigt seriöst! Love u :*
Nu får ni några få bilder och sen i eftermiddag kommer videos.
 
Anna fick för sig att gunga jätte högt upp, inte smidigt...

She did it!

Ja, anna gillar gungor..

Vi hade tråkigt när vi väntade på Peter och hennes andra hälft..



Asså shit! Jag har panik.. Har inte packat och jag åker ikväll vid 7. Borde jag börja istället för att sitta här? Sen måste jag städa också. shieeet, nej usch nu måste jag börja, puss!

Grey.

2010-07-0118:18:08
 


Tjocktröja - Vero Moda
Leggings - Primark
Tunika - H&M



Nu drar jag och tältar med mina babes!
Kommer hem i morgon, ha en underbarkväll :*

You are the reason.

2010-07-0117:13:18
 

Junifavoriter.

2010-07-0115:11:11
 

   
   
(klicka för större)

Mina favoritoutfits från Juni.


1 Juli.

2010-07-0110:35:42
 

Godmorgon bloggläsare. :)

Dagens planer är: Äta frukost
                              Hänga upp tvätt/handtvätta
                              Plocka ihop det sista jag ska ha med mig till Norge
                              Tälta med brudarna! /kanske

Glöm inte frågestunden..!
PUSS