party!

2010-03-3120:24:17
 


i morgon är det fest, tagga!

asså, jag är så efter. Är as taggad på att skaffa spotify, tror ni någon har en invite, nej.

tack och hej  lever pastej.


31 Mars.

2010-03-3114:58:40
 

ooooh, jag måste börja med mina skolarbeten, men orkar inte. Har en bilduppgift, grafiskformgivning slutuppgift. Sjuuukt jobbigt. Ska göra en parfymförpackning och jag har ingen aning hur haha. Sen så har jag ett teknik arbete, har gjort en ljuslykta som jag ska rita av med ritteknik och utvärdera senare. sjukt jobbigt!

bör la sätta igång..
ha det bra, puss


utv samtal.

2010-03-2919:34:41
 
utvecklingssamtalet gick bra. drygt som vanligt men fick mycket beröm mohahaha!

Försökte sätta in min header innan, men nej det cpade. Har ingen aning om vad jag gjorde för fel menmen, får fixa det en annan dag. jag kom endå på att den blev failad. Tänkte att jag fortfarande hade en vit bakgrund på bloggen fast jag har grå, mybad.

Nu ska jag sova eftersom jag inte fått så mycket sömn de senaste nätterna tack vare omogna människor som busringer, suck.

godnatt, sovsött

29 mars - skojj med skolkataloger!

2010-03-2916:04:32
 

Sitter här med en stor fet godispåse och två skolkataloger, en från i år och en från förra året. Ni kan inte ana hur kul det är att sitta och gämföra hur man såg ut då och hur man ser ut nu, sjukt kul! Endel behövde förendras, men endel kunde gott se ut som dom gjorde innan haha. Älskar att se hur små alla va! inklusive jag. Och det är alltid lika hemskt att se hur fulk jag blev på BÅDA korten, suck. ser ut som jag vet inte vad.

 

aja, nu ska jag fortsätta att gå igenom dom, sen blir det utv samtal ikv, wish me luck!


28 mars, söndag.

2010-03-2814:53:18
 

haloja. sitter här och kikar igenom årets skolkatalog, damn va stora alla blivit, och vad alla har förendrats på inte ens ett år! det är helt sjukt. Men vi alla blir äldre, aint i right? :)
strax ska iväg till kyrkan på "musikteamsträff" eller vad man ska kalla det. Vår ungdomsledare och en till ska starta ett ungdomsband och jag ska tydligen vara med. Undra hur det kommer gå, kan inte spela ett enda instrument, sääämst. aja, det blir säkert bra. Om inte så står jag väll i ett hörn och ler dumt haha! efter det så är det dansträning. Ennu en ansträngning för knäna, suck. fast det ska jag nog också överleva.

 

btw så har jag fått et ny dator (elr ny&ny, den är ny för mig), den funkar som den ska och jag är nöjd!


sarahjärtasindator


27 mars.

2010-03-2714:54:14
 
igår var en konstig dag. bra+dålig=konstig.

Idag har jag varit i kyrkan och sålt våfflor med tonårsscout. ska samla ihop pengar till ett läger i Norge i sommar, det kommer bli grymt!

Ikväll skulle det ju egentligen varit club nordic, men det flyttades fram till 17 april istället. Mig spelar det ingen roll, men många andra tjurade ihop helt, haha! så det blir hockey och film ikväll istället.

nu ska jag in i duschen, ha det gött socker är sött

17:19

2010-03-2617:14:07
 
Jag har ont i magen.
Nu ska jag dricka varmchoklad och hoppas att det försvinner.
Puss


sommar?

2010-03-2614:33:43
 

sommaren kanske kommer i år också? det som ingen trodde i vintras när det var -20 och 70cm snö.. Nu lyser solen och det är 15 grader, awesome!

Idag kommer Veronica, Min bästavän som flyttade till helsingborg i julas. Har inte träffat henne på jätte länge, så det ska bli kul! Vi ska nog ut och vandra lite, och titta på hockeycup också.

 

Nu ska jag käka sockerkaka med mammsen, ha't gott!


sömnig!

2010-03-2520:46:17
 
Jag är sjukt trött. Det kan bero på att jag somnade runt halv 4 i natt, är inte säker haha. Men vill inte sova innan criminal minds som är ikväll klockan 9 på kanal 5. Ja, här kommer det återigen fram att jag är en tv nörd haha.

Pluggandet innan gick la sådär, läste i 10min sedan satte jag på tv:n igen, yey me! Usch, så länge jag får G i morgon så är jag nöjd! Nej egentligen inte, men ja. Tyska är asaballa lätt egentligen så hade kunnat ha MVG om jag hade pluggat, kanske hehe. Men nej för jag är lat shalala.

Btw, header har jag inte hunnit/orkat göra. Och jag får nog ingen tid i helgen heller, så den kommer nog upp på påsklovet som jag har v.14.

Hello stud!

2010-03-2517:09:38
 


Sitter i soffan nu och försöker studa! Tyska prov i morgon och jag är ute i sista minuten, like allways!  Sara som inte alls är ett stud i vanliga fall ska faktist ta och plugga! Vi får se hur det kommer gå.
Puss!

svenskalektion i datorsalen.

2010-03-2508:54:31
 
Vi skriver och gör om våra klassiker com vi skrev i slutet av sjuan. Och jag ångrar djupt att jag inte lade ner mer arbete på den. Jag bara kladdade ner något för jag trodde inte att vi skulle arbete med den, tröga mig. Men jag skrev klart på förra lektionen så jag har suttit inne och gjort en massa test haha. Hade 53% rätt på satsdelar (vårt nästa arbetsområde i svenskan), är stolt! hihi.
Men självklart var det inte det enda jag var inne på, tråkigt liksom? bilddagboken och bloggen nu såklart också. Försökte logga in på facebook, men nej för skolan har blockat fb så man inte kan gå in på det, yey! Helt onödigt tycker jag.. Vad ska man nu göra när man är i datasalen liksom? hehe.

Aja, nu slutar min lektion, hörs när jag kommer hem, puss!

Tv.

2010-03-2420:09:04
 
Vet ni vad jag har kommit på? Jag är en tv nörd så det står härliga till! Jag tittar alltid på tv. Jag kommer få fyrkantiga ögon snart hehe. Ikväll blir det greys anatomy hehe.
Hur ofta tittar ni på tv, hehe?

The secret life of the american teeneger.

2010-03-2416:23:46
 

Sitter nerbäddad under en filt i soffan och tittar på tv. The secret life of the american teeneger. En sjukt bra serie! För er som inte sett den, titta på den!
TV400 varje dag halv 4.


Today im wearing this.

2010-03-2415:44:33
 

svarta söndriga jeans - bershka
Svart boxarlinne (inte vitt som på bilden) - JC
Jeansskjorta kort - Bershka
Halsband runt halsen - Ullared och födelsedagspresent.

Hockey!

2010-03-2319:11:41
 
Yes, snart bar det av ned till ishallen med lovisa för att titta på hockey..! Jag tvingade med henne hehe, hon tycker inte om hockey medans jag älskar det, lite illa.
Igår så såg jag på facebook att det var hockey i morgon (alltså idag), hv71. Så jag taggade det fullt ut! sen idag insåg jag att det var igår och att jag hade missat det, fail av mig! Så eftermiddag har jag varit lite halvsur så..
Är ni ett hockeyfan? I så fall, vilka håller ni på?

Ikväll när jag kommer hem blir det tv för hela slanten!
Dating in the dark, desperate housewifes och sen cougar town!
Alla tre är fantastiska program!

  

Ha en bra kväll! puss

Dagens outfit!

2010-03-2315:25:31
 



På benen har jag jeans, ärvda av syster. Knästrumpor Lindex.
Mon Ami tröja, födelsedagspresent och Vanligt boxarlinne från JC.

Lunchtime!

2010-03-2311:25:27
 

Är hemma på lunchen nu, äcklig mat i skolan och var ändå tvungen att hämta min bilduppgift. Så här sitter jag och mumsar på en baguett och dricker frunktsoppa, mums!

Är skolmaten bra på er skola?


its to high.

2010-03-2219:32:47
 

foto: Sara - bbu.blogg.se

dagens diss:

2010-03-2219:24:01
 
Fisk.
Allvarligt talat. Varför äter man fisk, det smakar så grymt illa så det är inte sant!
Den enda fisken som är ätlig är lax, och när jag var mindre makrill. Men nu blir
jag så äcklad så fort jag känner lukten av det, urk!

Gillar ni fisk?



Ännu en Måndag..

2010-03-2215:01:59
 

Tur att veckorna går så grymt snabbt, så innan man hinner säga flaggstångsknopp så är det Fredag! Men det som är synd är att helgen också går så snabbt. Upttäckte igår att det var Påsklov om två veckor, jag bara wuuut? Liksom, det känns som igår jag fyllde år och det var sportlov.. Ja, som ni märker är jag tillbaka i mina 40års kris spår..

Idag har varit en rätt tråkig dag, alla dagar ser praktiskt taget ut lika dant, suck. Något nytt, intresant borde hända, men nejnej.
Hoppas ni har haft en roligare skoldag än mig! :)


det vaknas sleepytime..!

2010-03-2121:03:29
 
Ögonlocken blir allt tyngre och tyngre. Det har varit en lång, men rolig helg.
För övrigt så gick dansen bra idag. Jag kände bara av knäna lite, men jag överlevde.

Sängen, nästa!


foto:
Sara - bbu.blogg.se

17:25 - dans!

2010-03-2117:26:41
 
Strax bar det av till MK (missionkyrkan) för dansträning!
För er som inte vet så är jag med i en dansgrupp vid namn Livingfaith i kyrkan. Vi dansar på gudtjänster och så, men mest för att det är kul.
Nu vid 6 börjar det, men är lite skakis för hur det ska gå. Har knäproblem, ingen aning varför eller hur jag fick det men har haft det i något år nu. Ibland så kan knät bara vika sig under mig och jag anstränger det för mycket, inte okej! Men oftast får jag bara så ont att jag inte kan stödja på det. Men vi får hoppas att det går bra idag.

Har ni några skador eller så?

Dagens hiss:

2010-03-2114:42:03
 
Sköna människor!
Vad vore världen utan sköna människor som kan dra upp en till toppen efter en skit dag?
Världen hade inte funnits kan jag säga er. Det är något som verkligen är värt att hissas!


21 Mars - Rök och damm!

2010-03-2113:19:09
 
Lite lätt dammig och stinker rök gör man efter en natt i en värmestuga utan el eller värme. Men mysigt var det! Det är rätt coolt att sköna människor kan få en till toppen när man precis tror att man inte klarar mer, ni är guld värda!
Har ju varit på scouthajk i Svänö utanför hillestorp, intill en stor mosse. Det har varit sjukt kul! När vi kom dit så var det bara: seriöst? ska småbarnen få sova i ett hus med sängar och vi får sova på träbänkar? Men sen, när eldat ett tag och jag har hittat min tempurmadrass (en tuntun smal madrass som man sitter på för att inte frysa om rumpan haha) så började allt kännas riktigt bra! Men det kändes endå bäst när man kom in u stora huset för att äta då det var svin kallt där inne! Då tänkte man bara, gud va skönt att komma ut i vår stuga sen där det var 40+! Jag tror inte jag sovit så skönt på väldigt länge som jag gjorde i natt! Jag hadfe itne ens sovsäcken stängd och jag frös inte, ett under! Fast, i och för sig, vid 3 så vaknade vi av att det lät: boom, baam, ajaj! från axel. Det lät precis som om han ramlade ner från en av bänkarna. Jag och elisabeth började ju såklart att asgarva! Men på morgonen visade det sig att han bara hade lagt i ett vedträ i brasan och trampat på david och ramlat över aril sen, inte lika kul hehe.

Aja, nu ska jag sluta babbla, mysigt var det i alla fall!
Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag!
puss

11:39

2010-03-2011:39:13
 
igår var en bra dag.

Nu drar jag på scouthajk, kommer hem i morgon.
puss

19 Mars - Dagens outfit

2010-03-1914:13:13
 

Jeans - Miss ngt kmr inte ihåg haha
Armband & Kofta - Primark
Linne - JC
tygskor - stadium
Halsband - ullared och present

Dagens diss:

2010-03-1822:07:55
 

Irriterande syskon.
Specielt när dem snor ens dator, NÄR dom har en egen.
Mamma hade sin dator innan idag, så hon lovade att när jag kom hem så skulle jag få den. När jag kommer hem, vem sitter där då? Jo min käääära syster. Och hon flyttar inte på sig förens efter en halvtimme också, det gör ju saken så mycket bättre! Så irriterande syskon dissar vi helt.


Sara ♥ London

2010-03-1821:47:29
 


Tycker du om min blogg?
Följ mig vettja! :)

21:02 - chokladbollar!

2010-03-1821:02:12
 


Innan idag så bakade jag chokladbollar duktig som man är, och det jag blev mest förvånad var nog över att dom blev goda för en gångs skull! Jag kunde äta 4st utan att få ont i magen, rekord haha!

18 Mars.

2010-03-1816:53:57
 


En shoppinggalen Sara i London.

Är det bara jag som tycker att tiden går grymt snabbt? Känns som att det var en vecka sen det var julafton, en månad sen det var sommarlov.. Det känns som om jag kommer fylla 80år i typ morgon. Jag tror att jag börjar jag få en tidig 40års kris..  Men det positiva med det: Sommarn och sommarlovet kommer snart! :)

Dagen idag har la varit som vanligt, lite smått tråkig så. Hade grammatikprov förra veckan och fick reda på Betyget idag, MVG- är skit stolt! Okej jag ville ha ett till poäng, menmen. Man får vara nöjd så länge man blir godkänd, aint it right?

Ha det bäst, puss


Dagens hiss!

2010-03-1721:57:18
 
Jag tänkte börja med dagens hiss eller diss idag, bara för att dra i gång med något. En gång om dagen lägger jag upp något som jag antingen dissar eller hissar. Jag vet att typ alla bloggare har det, men det är en bra ide att börja med.


Så dagens hiss:

Sexiga kroppar.
Seriöst, en killes brunbrända kropp. Bröst och magmuskler, breda axlar.
Hur sexigt som helst.

17 Mars - Dagens outfit.

2010-03-1717:46:12
 

Huvtröja - Turistaffär London.
Jeans - Bershka
Boxarlinne - JC

16 mars.

2010-03-1619:05:09
 

Nu tänker jag ta upp bloggandet på allvar. Så fort min blogg är fixad så smäller det. För jag gillar inte med att blogga när jag inte trivs med designen. Om någon vänlig själv har lite tid över och är bra på bloggdesign så är det bara att höra av sig!

Jag vet att jag inte bloggade i London, men jag hann inte. tyvärr.

puss


nystartad blogg!

2010-03-0716:19:09
 

- igen...
Jag vet att ni tänker så, för det gör jag med. Jag tar bort bloggen för att jag inte orkar uppdatera och blir trött på den för att den är fuul. Och sen när jag har tråkigt så gör jag en ny igen, dålig vana.

Och ni undrar säkert, vad är det för namn hon ha kommit på? Jo, ärligt talat, har jag ingen aning själv haha. Ville inte ha något med mitt namn i, och något annurlunda. Sen ville jag att ni skulle bli rädda också! haha nej, jag skojjar bara.

Bloggen är under renovering, kommer inte börja uppdatera förens jag är helt nöjd med layouten!
Hoppas ni har tålamod!
puss


Välkommen till min nya blogg!

2010-03-0712:13:43