CRAZY

2010-08-3121:42:28
 


im going crazy! Jag hittade ett till gymnasium som verkade awesome, kanske visar det någon gång. Det ligger i stockholm, så det lär ju bli intressant! Mamma och jag pratade lite om det, och hon säger att det hade passat mig riktigt bra. Säger inte inriktningen än, men det är något sjuuukt kul iaf! Och, jag kastar inte iväg mina betyg, alltså, jag har inte slitit för mina betyg i onödan så fall.

Nu ska jag sova på detta, posss!


Gymnasieval börjar närma sig..

2010-08-3114:45:07
 


Mikael Elias Teoretiska Gymnasiet
- teknik. Varför jag just funderar på den linjen är för att den har två kurser jag vill gå. bioteknik och kriminalteknik.

"I kursen Bioteknik kombineras gammal och ny kunskap. Det kan handla om biologin som kan bidra till att bota sjukdomar, men också om mer vardagliga saker. Exempel på ämnesområden är mikroorganismer, bakterier, virus, DNA och proteiners syntes och funktion."

"Kriminalteknik är den del av den polisiära verksamheten där naturvetenskapliga arbets- och analysmetoder används för brottsbekämpning. Man får praktiskt tillämpa sina kunskaper för att, laborativt och med teknisk utrustning, använda sig av metoder för att fastställa orsak och verkan samt säkerställa bevis. Bland annat lär man sig mer om hår- och blodanalyser, förfalskningar, fingeravtryck och DNA-tester."

Alltså, Kriminaltekniker är något jag funderar på att bli.

John Bauer gymnasiet
- resturang och livsmedel eller hotell och turism.

Alltid velat bli kock och driva en egen resturang och ett hotell. Vilken linje passade inte bäst då om inte hotellresturang? så mitt val var självklart fram tills förra läsåret då vår syv (studie och yrkesvägledare) sa att dom splittrar hotell&resturang. Men efter det har jag också insett att jag inte är så jätte intresserad av det som jag trodde. Men det är ett val.



Gislaveds gymnasium
- teknik eller kocklärling.

Teknik: inriktning design. alltid varit mycket för att designa saker, allt ifrån kläder till rum. Så antingen arkitekt i det hela, inredningsarkitekt eller modedesigner.

kocklärling: låter som en bra idé om jag vill bli kock. Jobba i skolan, tre dagar i veckan och ute på en arbetsplats två. Låter intressant och som om man skulle lära sig mer än om man bara lärde sig i skolan.



Är det någon mer än jag som har jätte svårt att bestämma sig? Det kommer nya gymnasier, program och inriktningar hela tiden. Jag ska sätta mig ner och prata med min pappa om det här. Jag blir snart galen.
Förvänta er mer sånna här inlägg, för som sagt, det dyker upp nya alternativ varje dag.


Outfit, tisdag 31 augusti

2010-08-3111:20:27
 


Trashjeans BERSHKA linne OUTLOADED skjorta MAMMAS GAMLA halsband GKÅS


gulsvart.

2010-08-3020:21:05
 


Sara Rydh med en Canon eos 1000d


Fångarna på fortet!

2010-08-3020:02:44
 

Sitter nu och lyssnar på intruduktionen till fångarna på fortet, ska strax gå ner och kolla på det men först tänkte jag uppdatera lite.. Kom hem från Anderstorp för en halvtimma sedan, trevligt att träffa kusin igen. Snackat och fettat oss är vad vi har gjort, som vanligt? hehe...

ojojoj, nu börjar de roliga... vi hörs!


Alice Forsman.

2010-08-3015:10:56
 


Kom precis hem från skolan, men är inte hemma länge. För om typ 5minuter så drar jag till min kusin i anderstorp. Btw, hon har skaffat blogg så checka den, http://hernameisalice.blogg.se/ . När jag såg att hon hade skaffat en, min haka åkte seriöst till golvet. Men nu är jag stolt över henne. Välkommen till bloggvärlden...!

Jag kommer hem ikväll!


Golden Gate bron.

2010-08-2920:08:09
 


Foto:
Jag - bbu.blogg.se

Dagen idag har bestått av träning i 3timmar, två avsnitt av ghostwisper och att slappa. Bra dag.


Men jag måste fråga en sak.
Är jag den enda som inte kan bli mätt? Senast jag blev mätt var typ 2 veckor sedan. Jag börjar bli skraj. Liksom, när jag var hos mormor för typ en vecka sedan åt jag 5portioner och jag blev inte mätt. då frågar folk varför jag inte åt mer. Maten tog slut. Förstår ni att jag känner mig tjock? Jag tror också att jag kommer bli det om det inte vänder snart. Jag har ofta svängningar med maten, Inte hungrig, äta jätte mycket (men bli mätt), äta vanligt, men aldrig såhär. Så, någon mer som har det såhär, elr har haft?


The sun shines for you.

2010-08-2911:48:18
 


Hey mina underbara läsare! Som ni kanske förstår har jag bestämt mig att fortsätta blogga, men inte lika mycket. Kommer ta andra saker före, typ skolan och träna och så (har alltid varit ett träningsfreak, i alla fall i huvudet haha).

Till er som inte läste mitt inlägg igår natt (jag har tagit bort det), så var jag ju i smålandsstenar igår. Vi kom dit 2 och en halvtimma för tidigt, så vi strosade runt i den väldigt stora staden den tiden, alla var inte alls irriterade på mig som drog dit dom så tidigt hehe. Aja, vi hade trevligt i alla fall! Sen när jag kom hem så gick jag ut en sväng med Emelie, alltid lika trevligt! :)


Rockbrännboll!

2010-08-2814:45:38
 


Ja, det var vad kvällen bestod av igår! Jag kunde dock själv inte vara med pga astma, så jag agerade fotograf. Men en väldigt dålig sådan eftersom det bara blev EN bra bild. doooh.  Menmen, vi klarade inte av att vara ute länge eftersom myggorna anföll, så vi drog in i röda stugan och snackade och typ hängde.. har typ trehundra myggbett idag, yes. Sen vid halv 12 elr ngt drog vi hem, vi skulle tittat på film, men det blev inget av det så jag gick ut en runda med filip istället, trevligt! :)

Nu måste jag duscha och fixa mig och så för att senare dra vidare till smålandsstenar för ungdomsmöte!


LisaBags!

2010-08-2809:07:23
 


jag saknar min kusin!


Nu drar jag och jobbar! Kommer hem vid halv 3.


Mot holmen!

2010-08-2719:17:37
 


Nu drar jag mot holmen, vi hörs inatt!


nollningen.

2010-08-2717:11:29
 


Erik ringde mig precis och sa mellan skrattattackerna att jag skulle skynda mig ut med kameran. Självklart gjorde jag det, nyfiken hehe. Och vem sitter inte på trappan, nedsmetad i kattmat och dylikt och surströmming i håret? jo ida hihi. Insparken är ju idag, och ida är inte den första som bangar nollningen..

Ni som har planerat att gå gymnasiet i gislaved? Bangar ni nollningen eller kör ni för fulla muggar? ;)


rubrik.

2010-08-2717:03:52
 


Började 8:10, slutade 15.30. LÅNG dag. Men den verkade inte så lång faktist. Det var en bra dag! På idrotten körde vi typ kondisträning, perfekt för min astma, not. Och sen körde några tjejjer lite wolleyboll vilket påminnde mig om när vi spelade det i gullbranna. Sjukt kul var det! Bilden är därifrån.

Ikväll blir det brännboll eller något på holmen med gött folk (vi har vädret med oss, yes!) och sedan kanske jag drar och träffar några andra efter det. Jag ser fram emot en trevlig kväll! Nu börjar Las Vegas på 5:an, bra serie! Vi hörs senare, puss!


Outfit, Fredag 27 augusti.

2010-08-2710:53:26
 



leggings PRIMARK - Linne JC - tisha LINDEX - Skinnjacka OLDSCHOOL - Halsband GKÅS


bilder.

2010-08-2620:24:00
 

Några bilder från skolfotot.

Lindita, Emelie, jag och Nikolina ♥


Lindita, Nikolina, Emelie ♥ och mobbade jag.

sötisarna Naomi och jessica.

vackra Annie.

och avslutar med en snygg bild på sanin. (:


skolfoto.

2010-08-2619:40:57
 


Vi hade skolfoto idag (bilden är från förra året) och jag kan nästan sätta på att det blev hur kasst som helst, i alla fall på mig. Men fick sitta ner iaf, yey! tjatade hela tiden och sen fick jag den sista platsen, är man bäst så är man hihi. Fast i och för sig så kan det inte bli sämre än förra året och året innan det. De var de två värsta åren. USCH säger jag bara.

NU ska jag ut och springa!


HEY

2010-08-2619:37:51
 


PUUUUTMAGE!! måste börja träna. fyfan, låg och jämrade mig i soffan innan.. ser ut som jag är gravid och jag är helt seriös. Någon som har tips på hur man blir av med putmage hehe?

igen, det var länge sedan.. Eller igår, men endå haha. Jag fick ett fåtal kommentarer om att jag inte ska sluta.. Så funderar på att inte lägga ner bloggen. Det är trots allt en rolig sysselsättning när jag inte har något att göra..

Men, ska jag inte lägga ner bloggen så vill jag att NI ska skriva det ni vill se i bloggen framöver!
Släng in förslag i kommentarsfältet bara!


sluta?

2010-08-2514:47:37
 


sitter här och funderar? ska jag sluta blogga? liksom, vem bryr sig om mitt liv? och om mina åsikter? Ingen ser vem jag var och vem jag är nu, så var finns meningen att jag tar all min tid som är över till att blogga? Nej det har ingen mening.
Jag ska fundera lite till, men om ett tag så kommer jag ha bestämt mig om jag lägger ner bloggen eller inte.



If nobody notice that i've change, what's the point? I can't handle it anymore.


2 suprises!

2010-08-2419:58:21
 

1. bakom mig står nu en stooor bur med två marsvinsbebisar i! Hur söta som helst! Dock lite rädda, men det hade jag med varit om jag kommit till ett helt nytt ställe.. Hade gärna tagit kort på dom och visat er hur söta dom är, men dom är som sagt rädda.

2. Har börjat drilla igen! Kom precis hem från träningen och det kändes super! 8 månader jag drillade senast, känns som år sedan. Dock har jag ju drillat lite i trädgården, men det är inte mycket. Så det kändes riktigt bra att vara tillbaka i gympasalen!

Nu börjar fångarna på fortet igen, grymt kul att det är tillbaka om ni frågar mig!
hörs!


ändrade planer!

2010-08-2415:52:41
 


strax kommer hanna hem igen (hon behövde tydligen inte jobba sen?) och vi drar ner till ZOOGROTTAN! mamma kom hem precis så då kan hon ju köra oss? Bohhyaa! Men först blir det att fixa buren och sånt skit så slipper de två små sakerna stå i kartonger så jätte länge. Ja erkänn elakt, man får dom i kartonger.. Eller man fick dom i de de andra två gångerna vi köpt marsvin..

 

Nu måste jag ner, hanna kom precis, posshajjj


Första skoldagen, avklarad.

2010-08-2414:46:17
 


Första skoldagen med vanliga lektioner är avklarad då som sagt. Sämst schema, helt seriöst men med bästa klassen så spelar det ingen roll hehe. Sen så är schemat inte precis som det ser ut, har olika från vecka till vecka, helt stört. Men yeye.

Skulle dragit ner till zoogrottan med Hanna och skaffat oss var sin bästa vän, meeen pappa vägrade skjuttsa oss och mamma är i jönköping. Så Hanna drog ner och jobbade i stället. Så antingen blir det i morgon, eller så övertalar jag hanna att få åka själv, men det kommer jag aldrig få. Men värt ett försök, right? Så när mamma kommer hem så fjäskar jag.


trenchcoat.

2010-08-2319:45:37
 

Huuur snygg är inte denna jackan? H&M, endast 299kr.


outfit, måndag 23/8

2010-08-2311:57:12
 



Jeans NELLY - Linne JC - kofta/tröja MYFEET

Nu drar jag till skolan, peace!


back to school!

2010-08-2309:45:28
 


Om 3 timmar sitter man där i skolan igen. nej jag vet inte varför jag gick upp så tidigt.. Ska bli rätt skönt egentligen. Komma tillbaka till alla vanor. Veta vad man ska göra på dagarna och få pli på sitt liv helt enkelt. På sommarlovet så händer ju bara allt, man tar det som de kommer. Och det är ju skönt, en viss tid! Så jag är glad att skolan börjar igen i alla fall.. Däremot är jag inte pigg på vårat schema, eller på upp tidigt, eller sitta på själva lektionerna, men det är en annan sak haha.


Hemma igen.

2010-08-2222:19:33
 


Gillar bilden starkt - Felicia, Jessica, Oskar, jag och dennis. miss u guys.

Kom nyss hem, var inte ute länge för alla skulle hem typ. Först mötte jag upp emelie, vi gick lite, snackade och så. Sen träffade vi Mirko och Kemo på johanorre, så satt vi och snackade med dom en timma, sen följde killarna mig hem. Nu sitter jag här, helt boring. Helt trött. Orkar inte sova, orkar inte göra något haha. Funderar på när jag ska upp i morgon, men de blir la när jag vaknar hehe. citat från emelie - "ska du komma prick halv i morgon elr ska du komma försent?", tack för de bra alternativen jag fick.. ;)

Men blir la lägga mig och sedan de gamla vanliga. Kan inte somna, dra fram kvällsanteckningarna och sen ligga uppe i hundra år och skriva haha. Aja, vi hörs i morgon! Godnatt :*


rutigt.

2010-08-2219:20:08
 

bild från gullbranna, btw så saknar jag folket.

Nu blir det hamburgare, sen drar jag ut. Min mamma säger att jag inte får, men det är sista kvällen på sommarlovet och vi börjar halv 1 i morgon, så varför skulle jag inte kunna vara ute? helt seriöst. Drar iaf ut med emelie och co. Och outfiten är ingen speciell, slappt med leggings och hood, kör black style.


Gudtjänst på holmen.

2010-08-2216:24:09
 





Hemma nu efter en kul kväll med emelie och co och sedan sen gudtjänst på holmen nu på eftermiddagen. Sången gick kasst rent ut sagt, men det får man la leva med haha. Ikväll är ju sista kvällen innan skolan börjar så då blir det att dra ut med emelie och co igen, suft.

Nu ska jag dra fram mina nattanteckningar och checka läget sådära. Vi hörs senare, puss


utgång foshoe!

2010-08-2119:41:50
 


Nu drar jag ut med Emelie, Patrik och Linus och efter det slaggar jag hos emelie. Och I morgon ska jag sjunga på en gudtjänst på holmen och kommer inte hem i mellan så ni hör av mig i morgon eftermiddag, ha en awesome kväll!


tonights dresscode.

2010-08-2119:36:46
 

Leggings RANDOM, Tubtopp AZZURO, Jacka H&M, halsband LONDON


Kul att veta.

2010-08-2117:45:55
 
Jag tror helt seriöst att jag har världens mest missbildade fötter! Och fula är dom med. Jag har knölar överallt på dom som inte ska vara där.. Sedan har jag även momostinaknölarna, sjukt irriterande och jag bara väntar tills dom blir så stora så jag inte kan ha alla skor..


Jag samlar på "kvällsanteckningar". Nästan varje kväll kan jag inte sova för jag har en idé eller dylikt i huvudet. Då skriver eller ritar jag ner dom i ett block och om jag kan gör jag dom tankarna till verklighet nästa dag. Det är väldigt roligt att läsa igenom dom efteråt i alla fall.. Men det är ett block ingen kommer att få se.


Min kropp är hur konstig som helst. Helt plötsligt, från ingenstans så antingen slutar min kropp att fungera. Jag kan inte röra tillexempel min arm.. Det varar i några sekunder sedan är det normalt (det är inte bra för min cellskräck kan jag tala om). eller så (minst 5gånger om dagen) är det som om blodet stannar i någon av min kroppsdel (oftast benet). Som en sträckning eller ngt, nej jag vet inte hur jag ska förklara det. Oftast stapplar jag fram i någon minut då eller så kan jag inte gå alls.

nu vet ni lite mer om mig.

städa hela huset?

2010-08-2115:29:29
 


Är jag riktigt dum eller är jag riktigt smart? Jag håller nog på att jag var riktigt chipssugen.. Jag gick med på att städa hela huset om josse köpte en chipspåse till mig.. Aja, borde sätta igång kanske, hon ska ha folk ikväll så då är det tidsbegränsat, annars hade jag nog gjort det om någon vecka hehe... OCH om det blir kräfort över ikväll så får jag dom, har man en shysst syster så har man!
hoppas hon läser detta.. inte alls fjäsk....

Vi hörs senare!


Dagens outfit.

2010-08-2109:30:48
 


Lördag, 21 augusti.

2010-08-2109:19:15
 


jag tycker i alla fall att bilden är snygg...

Godmorgon! Har precis ätit frukost, i sömnen typ och ska strax ta på mig kläder.. Jag kom hem vid kvart över 12 igår typ så jag var inte peppad på att stiga upp i morse om man säger så.. Och andledningen till att jag steg upp var för att jag ska jobba. Erkänn snäll jag är som rycker in när den som egentligen ska jobba roar sig? Jaja, nog om det.

Kvällen igår var helt trevlig! Först när vi kom dit så tänkte jag bara, eh va? Det var typ inget folk, en lada och ett brassband. PRECIS min musiksmak, not.. Men sedan blev banden bättre, folket kom men vi var ftf kvar  i en lada haha.. Men det var faktist lite charmigt! Och shit, de var en tjej som sjöng den amazing grace på svenska och shieet va bra hon sjöng! Blev helt paff.. Det är ju liksom inte alla som kan sjunga den om man säger så haha.. Men jag ångrar något så grymt att jag inte tog med mig kameran. Stod och velade länge hemma men sen så blev det att jag lämnade den iaf. Dumt misstag.

Nu måste jag byta om! Visar sedan vad dagens outfit blir.


Mobilblogg: på väg mot kyrkan där vi sk...

2010-08-2018:29:53
 

Mobilblogg: på väg mot kyrkan där vi ska samlas för att sedan samåka till kärda. Han inte blogga hemma så det Blev ingen dagens outfit idag. Har stressat som en blådåre senaste timmen för att hinna med allt. Var ju tvungen att laga mat till mig med, vilket för övrigt dödade mig typ. Laga aldrig mat när ni har bråttom..! Nu ska jag koncentrera mig på att gå, har snubblat 3 gånger på 500 meter och gått in i en människa och gått in i en cyklist så vi hörs ikväll. Ni får ha det toppen, puss!


en styck sara.

2010-08-2016:51:19
 


Jag tänkte vara riktigt snäll och laga middag till mina föreldrar ikväll, men nu fick jag reda på att dom kommer hem halv 7, då jag redan åkt till Kärdafestivalen.. Jag lagar maten nu så får dom värma den sen.. Fläskkotletter och potatiskrocketter blir det. Och eftersom Veronicas mamma lärt mig ett asbra sätt att laga kotletterna på så kommer dom bli de godaste dom någonsin ätit! hahah nä nu ska vi inte överdriva, men nästan hehe..

Jag lägger upp en kvällens outfit senare innan jag åker!


20 augusti.

2010-08-2014:05:04
 
Jag sitter här, nyduschad och fräsh och ska strax dra ner till centrum. Idag fick det bli klänningsdag, kände för att vara lite feminin idag hihi. Hör av mig när jag kommer hem!

Bilder.

2010-08-2012:07:14
 

Shorts och linne - H&M och jeansskjortan kommer från Bershka.


Dagen med föreldrarna i Laholm.


Knas?

2010-08-2010:32:32
 


Ja, jag tycker åtminstånne min pappa är lite knasig i bollen.. Jo min pappa tyckte man såg bättre, så han ville se ut som ett handduksmonster? Varför inte bara sitta inne undrar jag då? Och btw, det luktade illa när man satt så och man kunde inte andas.. Ja jag provade hehe.

Ida blir det ringa till GARK på förmiddagen nu, annars händer inget förens ikväll då jag drar till Kärda med kyrkfolket på en festival, det kommer nog bli nice! Nu måste jag duscha, känner mig helt äcklig..


Upptagna jag..

2010-08-1922:32:47
 


Jag lovade ju er att jag skulle uppdatera så fort jag kom hem igår, men min mormor praktiskt taget väntade vid dörren när jag kom hem så det blev bara att byta väska och sen åka igen.. Sedan så hade jag glömt att det var planeringsmöte idag så då blev det åka in så man var i gislaved vid 6 och sen har jag varit där sedan dess.. Så förlåt för att jag inte har uppdaterat er med det.

Och nu idag orkar jag inte uppdatera mer, sara = trött = sova.. låter det som en bra idé? Men i morgon är jag hemma hela dagen dagen så då kmr ni få veta lite smått och gott. Nu får ni sova så gott!


Corvetten.

2010-08-1815:33:43
 


Nu ska jag och mamma ut och rasta den här pärlan! Nej, internskämt osido. Mamma kör in mig till stationen i Halmstad i denna, så om ni ser en röd cheva köra förbi så är det jag, hehe. För en gångs skull så får jag känna mig lite cool haha! Nej men nu mpste jag skynaa mig annars missar jag tåget hehe, vi hörs när jag kommer hem!


Bildlöst inlägg.

2010-08-1812:46:10
 

Kom precis hem från Laholm nu. Har varit där i en två timmar och gått runt och haft allmänt trevligt med mina föreldrar (Ja tror det eller ej haha!). Jag har tagit lite bilder men mammas dator vill inte ta emot bilderna så ni får tyvärr inte se dom förens jag kommer hem i kväll. Jag tar ju tåget hem vid 4, det ska bli helt skönt! Men.. Är hemma i en timma eller något sedan åker jag och min syster till våran mormor och morfar och spenderar natten där. Det ska bli jätte trevligt eftersom det var rätt länge sedan vi var där.

Resten av veckan kommer det hända mycket trevliga saker!
På Torsdag ska jag skaffa en bästavän (guess what it means hihi) och på Fredag ska jag dra
till GARK (gislaved anderstorps ridklubb) och hitta på lite roligt, håll tummarna säger jag bara!


LONDON EYE

2010-08-1719:20:41
 


Satt och kollade igenom lite gamla bilder i bloggarkivet och fastnade vid londonbilderna. Vilket upplevelse det vara att åka London eye alltså! Om ni åker till London är det ett måste att åka den! Precis innan vi skulle åka var jag någon centimeter från att backa ur. Jag var helt totalt livrädd och mitt hjärta slog i hundratjugo. Och det gjorde de hela vägen tills vi var på väg ner, men någonstans innan vi var högt upp släppte rädslan en liten smula och övergick till nyfikenhet.. Men jag vågade inte ställa mig upp förens efter ett långt tag, haha mes-sara..

Idag så har vi varit inne i Halmstad och Tylösand med min gammelmormor stina och tittat på hus och så. Det är faktist sjukt kul att åka runt och drömma om alla lyxhus.. Vi körde bland annat förbi värsta huset som såg ut som en herrgård typ, de hade tydligen kostat huuuur mycket som helst, jag skojjar inte. Några hundra miljoner tror jag pappa sa, sheisse liksom.. Men sen när vi började dra oss hemmåt slog någon mig med en klubba och jag blev poff helt as trött.. Nu märker jag att jag inte sovit ordentligt på två veckor typ.. Så strax ska jag gå och lägga mig och sova i 100år..

Vi hörs i morgon tycker jag låter som en bra idé, puss!


Hejdå Helsingborg och Veronica!

2010-08-1711:11:13
 

Veronica är ute och tränar så jag passade på att låna datorn lite hihi. Mamma sa precis att hon kommer och hämtar mig om 45min. Så strax så drar jag hemmåt, eller nej, nu ljög jag. Jag drar mig mot Mellbystrand haha! Men i alla fall, jag har haft sjukt roligt och det var askul att träffa veronica igen! Nu måste jag packa ihop mina grejjer som ligger överallt.. Jag är inte så ordningssam av mig, upsi.. Vi hörs senare idag, puss!

Ego sara.

2010-08-1622:07:57
 


Yeman, innan vi drog ut så kände jag för att vara lite ego hehe.. Aja, vi drog in till viken och köpte morötter, dipp och cider och sedan drog vi ner till havet och tog en massa bilder, visar en dag då mitt internet är lite snabbare. Nu ikväll/natt ska vi lana! Jag har redan ätit så mycket så jag har ont i magen och vi har inte ens ätit hälften, hur ska detta gå?

Vi hörs senare ikväll!


Måndag i helsingborg.

2010-08-1617:00:53
 


Hej sötnosar. Har försökt blogga hela dagen men veronicas internet har inte velat sammarbeta, så det får bli uppdatering nu ist. I morse red vi båda hästarna, och jag inser mer och mer hur mycket jag saknar att hålla på med hästar.. Sedan duschade vi och lagade mat och så.. Gjorde kola också, men duktiga som vi är så misslyckades vi, hehe... Ikväll blir det pizza och sedan ska jag och veronica ut och cykla i viken, där veronica bor.

Ikväll blir det lan också hehe, empire earth. Kanske uppdaterar mer, om internet vill..

PUSS!


Söndag, 15 augusti.

2010-08-1522:35:20
 

Innkommen från stallet nu så tänkte slänga in ett inlägg om vi har hittat på idag. Vid två typ, efter jag och veronica varit duktiga och lagat mat (ah, precis, duktigt elr hur?) så drog vi in till Väla och strosade runt där ett tag, hittade en vit tisha, en svart sjal och fyra ringar, kan visa någoin dag när jag kommer hem, om ni påminner mig. Vid 5 tiden så kom Clara, Anna och Katarina, några av veronicas kompisar, hel schyssta tjejjer! Vi följde med dom in till helsingborg och gick runt där i en oändlighet! Vi skulle träffa några killar men vi hittade typ inte, så när vi väl träffade dom så var jag och veronica tvungna att ta bussen hem igen haha. När vi kom till Viken (där veronica bor typ) så tog vi ett dopp och sedan hämtade Thomas och Ann oss.

Så fort vi kom hem, bytte vi om till ridkläder och gick ut och hämtade Lucky och red. Det var helt underbart att sitta på hästryggen igen! Gud vad jag saknat det.. Så jag och veronica smidde en plan hihi. Ne men jag har dragit igång ett till projekt av mina tusen stycken haha. Ni kanske får reda på det en dag.. :)

Nu får ni några bilder från dagen. :)




VÄLA!

2010-08-1511:36:42
 

 kass kvalitet, mobilbild från stenåldern u know (h)

Yeman, nu drar jag och veronica en tripp in till väla och checkar runt lite. Sedan drar vi in till helsingborg och träffar veronicas friends.

Nu måste jag dra, kamran hänger med såklart så ni får en liten bildbomb är vi kmr hem ;D


Alice i underlandet!

2010-08-1422:43:50
 


Sitter här i sängen hos veronica. Kom hit vid typ halv 9 men gick ut till hästarna direkt.
I morgon ska vi in till helsingborg och sedan till Väla.
Nu ska vi titta på alice i underlandet, vi hörs i morgon!


Goddagens.

2010-08-1417:13:49
 


Sitter här med denna flickan nu och ska spela rebubbled. Vi har varit ute och gått och tittat på film och så. Öm någon timma elr så så drar vi till helsingborg så kmr inte uppdatera mer om jag inte lånar veronicas dator ngn gång kanske hehe.. Om inte så hörs vi på tisdag kväll!

Ha det gött folket!


Vem kommer till mig idag..?

2010-08-1411:03:49
 


om inte min kära vän Veronica?! Yeman, och sedan följer jag med henne tillbaka till helsingborg, sjukt nice.

Men nu måste jag byta och och gå ut med hunden innan hon kommer, vi hörs!


GÅ10, gullbranna!

2010-08-1321:48:09
 























Avslutar med en söt bild på Manfred, Gustav och mig :)
Ni som har mig på facebook, fler bilder finns där!


Vi ÄR snygga och vi vet det! ;)

2010-08-1319:12:33
 


Im home snyggingar! Erkänn ni saknat mig? Med en blick på statistiken så kan jag säga att ni har det (och johan, din mobil visade helt fel, bara så du vet..) Det blev inga gästinlägg av lovisa för hon har också ett liv så hon har inte haft tid, tyvärr.. Hoppas ni inte blev för ledsna!


Aja, kom hem för en 4 timmar sedan men har inte orkat sätta mig framför datorn, otroligt va? Har packat upp (alla kläder var heeelt dygnsura eftersom vi hade en swimmingpool i vårt tält), lagat mat till mina kära systrar, varit ute med lovisa och strax ska jag duscha men tänkte vara snäll att uppdatera innan. Lägret har varit, hrm... Ordet är bramt. bra/lamt.. Vissa stunder var det huur kul som helst men vissa stunder var det så lamt så det var inte sant.. Maten var inte så mycket och hurra för och absolut inte tälten.. Men med underbart folk och en kortlek blir allt awesome! HAHA nä det med kortleken var inte sant.. det gjorde bara att man fick ont i magen av skratt haha!

De Intressanta bibelstudierna, spännande temasamlingarna och de underbara mötena gjorde helt klart lägret! Sedan var ju aktiviteterna något extra också, som pricken över i:et!

Förvänta er en STOR bildbomb när jag duschat!


Gullbranna!

2010-08-0811:09:13
 


Nu drar de här två coolingarna och massa mer på tonårsläger i gullbranna! (jag och johan) Det kommer bli grymt kul och förvänta er en massa roliga och knasiga bilder när jag kommer hem! Men kommer ju tyvärr inte kunna blogga någonting så jag har bett min kära vän Lovisa att gästblogga, och tur för mig så ville hon det! Så hon kommer hålla er uppdaterade om läget, både i hennes liv och i mitt! Jag kommer hem igen på fredag, men är bara hemma och packar om (och slänger upp ett inlägg, såklart) för att sedan ta tåget ner till Helsingborg för att hälsa på en vän, där kommer jag förhoppningsvis kunde blogga lite..

Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen, det vore lite osis va? Ni får ha en underbar vecka!


Packning för full rulle!

2010-08-0723:09:07
 



Yes packningen är i full gång! Eller va.. Jag hade packat klart, trodde jag.. Väskan var sprängfull och då kom jag på att jag hade glömt hälften av kläderna, så då sket jag i det, plockade ut alla grejjer och gick och spelade piano i stället haha.. Och ser ni? glidaren själv ska ha madrass! jag orkade inte sova på liggunderlag, man får så pissigt ont i ryggen!

Men nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och duscha, måla naglarna (är beroende haha!) och packa.. Godnatt!


Bloggtips!

2010-08-0719:45:25
 



Besök sarahs blogg för hon är stentuff!


Piano time again!

2010-08-0717:03:09
 

Yeman! Suttit vid pianot i en två timmar nu för att få de sista tonerna rätt och att spela någorlunda flytande.. Har lite kvar men snart sitter det som en smäck! Kan kanske visa er, om ni skulle vilja? 
Meeen, när man är trött och pianot inte vill göra som jag vill kan det bli såhär..
ups, för många timmar utan paus haha..
Nu ska jag äta middag!


Hello my dear friends!

2010-08-0714:20:21
 


Foto: Sara Rydh | btw så råkade jag köra in i muren med gräsklipparen så några murstenar ramlade ner, ups..

Kom precis hem från jobbet, ryckte in i såhär sista minuten igen. Jag är verkligen en räddare i nöden haha! Ne men dom ska bygga om i affären så pappa behövde fixa med det och mamma skulle betala räkningar, så jag fick äran att jobba i affären. Jag fick också äran att sluta 15minuter tidigare för att jag skulle hinna springa och köpa present till min syster. Men tror ni inte affären jag skulle in på hade stängt?! Och det stod ingen stans att de hade sommar stängt och klockan var liksom 10 i 2.. Då blevj ag lite sur faktist..

Aja, får be min andra syster lite snällt att springa in och köpa åt mig eftersom jag åker i morgon så hinner jag inte köpa själv. Nu ska jag ut och sola! Gud va länge sedan de var jag skrev det haha! puss!


En stund vid pianot.

2010-08-0620:13:32
 



Eller synthen rättare sagt.. Har alltid velat ha ett piano men det var för dyrt, så mamma köpte en synth i stället vilket jag nu är väldigt glad för! Satt i alla fall vid den i några timmar innan. Tog ut låten "Hallelujah" med Alexandra burke, har tjatat på mig själv länge att jag skulle göra det, och äntligen blev det av! När jag var som mest koncentrerad ringde mamma, typiskt.. Men hon sa att jag skulle byta om och komma ner till chilithai och äta, så det jämnade ut et hela haha!

Nu ska jag leta rätt på den perfekta "turist outfiten". Det är maskerad på gullbranna lägret jag ska på, med afrika tema och vad vore afrika utan turister? Ja, vi är bäst, vi vet haha!


Typ uggs?

2010-08-0616:12:04
 

Uggsliknande skor från H&M för ynka 179kr.
De här mysiga skorna ska snart får flytta in i min skohylla. Förra året var jag helt emot uggs,
men nu så tycker jag att dom är hur charmiga som helst! Jätte gulligt att gå med uggs till leggings
och en oversize tröja typ. Eller vad säger ni?

Rain.

2010-08-0614:18:21
 


Foto: Sara Rydh - bbu.blogg.se

 

Nu regnar och åskar det, jag som precis tänkte åka och bada.. Aja, måste stänga av datorn för jag har inte en bärbar och vill inte att det ska slå ner i min kärlek haha. Det blir att tända ljus och läsa istället, helt mysigt!


Honey.

2010-08-0612:02:51
 


Fotograf: Jag | På bild: Min älsklings hund Lucky.


Im just a girl.

2010-08-0610:56:44
 

Bild på mig som Lovisa tog igår.

Godmorgon sunshines! Vaknade av att solen sken in i mitt fönster, underbart! Tänkte yes, idag kan jag sola och bada då, för typ tredje gången mitt på dan denna sommaren. Men nej, sen så slog det mig att jag måste packa, helt underbart. Jag åker på söndag förmiddag till Gullbranna och kommer hem på fredag. Jag är hemma i en eller två timmar innan jag drar till Veronica (helsingborg) och sedan är jag där över helgen innan jag drar till Mellbystrand till min familj. Så jag måste packa 3 olika väskor och jag har ingen aning vad jag ska ha med mig. Har lagt allt som jag kan tänka mig att ha med mig på mitt golv så nu har jag inget att ha på mig dessa dagarna, wonderful!

Nej nu ska jag sluta babbla. Hör av mig lite senare idag för nu ska jag äta frukost, puss!

City

2010-08-0523:12:05
 


Jag har nu varit ute och gjort gislaveds gator osäkra hihi.

Nu: sängen!


Pictures.

2010-08-0520:00:27
 



Dagens outfit: Leggings - marknad | T-shirt JC | Midjekjol och jacka H&M

Jätte kul att träffa min bästavän igen! Hemma en stund bara för ett hämta pengar sedan drar vi ut igen med lite folk och bland annat äter pizza! Ha en bra kväll sötisar, puss


utgång!

2010-08-0516:57:21
 


jag och Lovisa i jönköping i början av sommaren.
Nu drar jag ut med Lovisa! Har inte träffat henne på typ 1 månad, om inte mer.. Kommer ikväll!


Dagens fråga!

2010-08-0515:21:00
 

Var beställer man mjukispveraller? eller vart finns dom?

 

Bikbok finns det några, Men största utbudet (och snyggaste) har dom på Onepiece.co.uk. :)


Ojdå, blev visst lite ändring...

2010-08-0515:20:39
 


Bild från vintern 2009, när jag och emelie umgicks som mest.

.. i planerna. Efter jag och Emelie hade tittat på en skräckfilm (case 39, bra film!) så gick vi hem och hämtade mina saker, typ pjamas och tandborste och sen gick vi hem till emelie igen. Alltså, jag kunde inte blogga när jag kom hem igår eftersom jag gick lika snabbt igen för att sova hos emelie haha! I alla fall, när vi kom tillbaka till emelie så kom det massa brandbilar (2..) och vi blev nyfikna såklart. Bara lite längre bort så brann det i ett garage, hur mkt som helst också! sjukt läskigt.. ah sen hörde vi att dom hade tagit ut 7 gastuber därifrån och de trodde de fanns kvar med där så sprang vi därfirån, tänk så sprängdes det?! ännu läskigare..

Aja, när vi kom tillbaka till emelies hus (då va la klockan 12 eller 1 något) så satte vi på the stephfather, b-film så det smäller om det! inget film tips.. Sen spelade vi mario hela kvällen hehe.. Jag sög, klarade en enda bana på hela spelet, failat.


Kvällens outfit, 4 augusti

2010-08-0420:23:44
 

Jeans LEWIS | linne JC | Jacka H&M | armband UNKNOWN

Nu drar jag till Emelie för kvällsäventyr, kamran får hänga på! Kommer hem i kväll/natt någon gång, puss!

Stairs.

2010-08-0414:41:38
 


Modell: jag| fotograf: Ida


Bloggdesign!

2010-08-0412:56:15
 
Det har varit några på senaste tid som har frågat om jag gör bloggdesigner till andra. Endel är villiga att betala och andra vill ha en gratis. Och vet ni? Eftersom jag är en väldigt generös person (hehe) så har jag bestämt mig för att göra bloggdesigner gratis,
i mån av tid! i utbyte mot att ni länkar mig. Om det är många som vill ha, så kommer jag ta betalt efter ett tag.

Jag gör bara helrenoveringar (alltså inget som är kvar från föregående design) och mitt namn ska stå kvar på designen, om ni tar bort det räknas det som stöld.

Är ni intresserade? mejla mig på [email protected]
- Jag svarar så fort jag kan.




Mitt photofiltre, där jag gör mina headers är helt paj. Så kan tyvärr inte göra headers för tillfället. Hör av mig igen när det fungerar!

Converse!

2010-08-0410:22:15
 

Jag bara måste inhandla ett par vita converse! Jag har aldrig ägt converse i hela mitt liv. Om man inte räknar med dom låga, försmå jag fick av min syster haha.. Jag känner att det börja bli dags att köpa ett par snart! Så här frammåt höstkvisten. De är ju så snyggt med converse, till allting? Som min kusin, hon är ett converse freak. Hon har det till ALLTING! skolan, fest, konfirmation (?!), ja, jag blev chockad när hon sa att hon vägrade ha finskor, eller högklackat eller liknande, men its who she is! :)

 

Aja, converse ska in i skohyllan snarast möjligt!


Jag ber om ursäkt..

2010-08-0323:35:58
 


..för att min blogg är totalt ointressant just nu. Bara för det så bjuder jag på en otroligt snygg bild på mig! Jag har varken nya bilder eller gör något intressant på dagarna, de bara rullar på. Känns som om jag bara sitter och skriver något för att skriva. Det känns icke bra. Men vet ni? snart åker jag på tonårsläger till Gullbranna, det ska bli fett nice! Och efter det kommer jag att ha JÄTTE mycket att berätta. Sen direkt efter drar jag till Helsingborg för att träffa en av mina bästa vänner som flyttade dit i julas. Har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli jätte roligt! Kameran hänger på då med, såklart, så ni får en massa bilder och ni får reda på allt galet vi har hittat på!
Datum om detta kommer inom kort.

Nu ska jag sova faktist, och när ni med ska göra det, dröm sött!


Helt underbart söt?!

2010-08-0318:18:32
 


erkänn? Aja, min lilla älsklingshund Lucky i alla fall.. Skulle fota henne för någon dag sedan, men så fort jag tog fram kamran, så nosen i backen och bara kliade sig eller något, jätte sött! Men inte så lätt att fota, sen när hon slutade så hade hon ett litet grässtrå på nosen och bara tittade på mig som om hon ville säga, "är jag söt nu?". Jag typ dog av garv!


The sims!

2010-08-0315:49:35
 


hittade hannas the sims spel nergrävt under alla papper vid datorn nyss, så tänkte spela lite. Det var typ sjukt länge sedan man gjorde det! Eller i alla fall jag haha! Aja, jag hör av mig när jag tröttnat hihi!


You are the one that light up the darkness.

2010-08-0315:23:17
 



Jag sket i att jobba, gick ner dit men kom fram till att jag verkligen inte hade lust pga personliga skäl, så gick hem igen.. Funderar på om jag ska ut och fota för att bli på bättre humör. Aja får se hur jag gör.


Mysoutfit, 3 augusti.

2010-08-0312:34:39
 



Nu ska jag dra ner och jobba lite faktist, helt frivilligt, känn på den! Nej, men det är inte fint väder, så vad ska man göra då? ne juste.. Hahah, men bara för att jag ska jobba har jag valt denna väldigt flashiga outfiten.. Ne men ska vara på lagret så man blir ändå smutsig och äcklig så, watheveh haha!

Nej nu måste jag dra! Kommer hem ikväll någon gång, puss!


Vad satsar jag på i höst?

2010-08-0312:01:37
 


Mycket armband och ringar!
Passar perfekt till en vardags outfit som inte har så mycket krimskrams på sig, det piffar upp!


Hello there!

2010-08-0311:24:07
 


I morse vid 8 vaknade jag av att solen lös in, fattar ni hur glad jag blev?! Sen somnade jag om och vaknade två timmar senare, gissa hur vädret var? Ohyes, mulet och dant. Wonderful! Asså, jag funderar på när det fina vädret kommer? seriöst. Jag har jobbat alla dagar då det har varit fint väder! Och när värmeböljan precis hade börjat var jag i Norge, och där var det inte alls fint väder.. Eller jo, men det blåste as mycket så man var tvungen att ha kläder på sig för att inte frysa sönder haha! Jag har bara badat EN gång mitt på dagen, hur fail är inte det?! Och jag är skritvit.. Usch, jag skäms.. Bara för det ska jag åka och bada idag, fast det är svin kallt.

 

Äch, nu måste jag äta frukost, dööör av hunger, puss!


Oseriöst.

2010-08-0219:46:54
 


3 bilder som visar exakt hur seriöst jag kan vara på bild.. not.. Hahaha, men man får la ha lite kul ibland, det är nästan omöjligt för mig att vara seriös! Fast det är rätt roligt att titta på bilderna sedan i efterhand. Man har nästan glömt bort att man hade gjort så haha!

Nu strax blir det nog att grilla med grannarna och sedan drar jag ut med min kära vän Emelie som precis kommit hem från rumänien/skåne, har inte sett henne på hela sommarlovet, hur har jag klarat mig?! Aja, nu ska jag dra och platta håret, vi hörs, ciao!


Juice.

2010-08-0216:29:12
 


Städat färdigt mitt rum nu, till och med plockat ner tavlor, prydnader och foton och så med. Ser lite tomt ut, men bättre att ta lite i taget istället för allt på en gång sen. Åt precis lunch också, juice och mackor, inte värdens mest mättande mat, men orkade inte gå ner i källaren och hämta pizza *latis*, haha! Föresten så lärde jag mig för typ en månad sen att stava till juice. Innan dess hade jag alltid stavat det jos. Det låter ju så? så då tänkte jag på det, hur stavas det? som det låter. - ja jag tyckte det lät vettigt okej? haha! Har innerst inne vetat att det varit fel, men inte vetat hur det stavades så jag fortsatte stava det så. Det ser dessutom coolare ut, JOS! hehe.


Dog.

2010-08-0214:52:10
 


Canon eos1000D

Håller på att städa mitt rum, men tog en välförtjänst paus hehe. Tänkte visa hur det såg ut innan jag började, men då hade ni inte haft samma uppfattning om mig.. Man såg seriöst inte golvet någonstans. I bokfyllan ser man inte hyllplanen, fy! Det enda stället jag hade ordning på, på mitt rum var min stol där mitt överkast låg fint ihop viket med min hjärtan kudde på. Jag är glad att något såg fint ut haha!

Så fort min pappa är ledig en helg så ska vi måla/tapetsera om mitt rum. Nu är det oranga tapeter med lite lila, silver, limegrönt, blått.. Ja alla färger som absolut inte matchar, inte snyggt alls! Så snart ska det bli vitt, helvitt! Kanske en svart vägg, har inte bestämt mig än haha! Men när detta händer så får ni se, jag lovar! Tyvärr inte en före bild, för det är mitt rum för fult för, men en efter bild får ni gärna se!

Nu måste jag återgå till städningen!


This is scary shit!

2010-08-0211:43:21
 



Lägger ni märke till min hårfärg på båda bilderna? Dessa två bilder togs cirka 2 minuter efter varandra. Jag har inte färgat håret eller något. Den översta är jag ljushårig på och den understa är jag mörkhårig..

Är det bara jag som tycker det är läskigt?! det ser knappt ut som samma person ens.


stones.

2010-08-0200:07:54
 


modell: jag - fotograf: Ida  

Bloggläsare, vet ni? Jag älskar er! Statistiken ökar för varje dag, ni är fantastiska!
Nu, sängen. Godnatt!


Broken door - Angel

2010-08-0119:49:13
 




Bra låt! Den spelades hela tiden på rixfm när jag jobbade i en hel vecka och jag missade alltid
när dom sa vad den hette så nu har jag äntligen hittat den.
Helt underbar text!

Jag fick ett ryck innan, gick ut och satte mig på trappan och bara njöt.. Tog en liten promenad på gatan, barfota och funderade. Gatan där jag växt upp, alla goda grannar som man lärt känna. Hur kommer det bli om vi flyttar? Att se någon annan i mitt barndomshem. Att se andra växa upp i mitt hus, på min gata, med mina grannar.. Lite depp. Detta är det bästa stället, så är det bara.

Nu ska jag gå ut och sätta mig mitt på gatan, barfota och bara njuta av omgivningen.


eg0

2010-08-0116:57:57
 



Sitter och tittar på the secret life of an american teengager, vilket jag gjort hela dagen hehe. Borde kanske laga mat snart också, men jag orkar inte, är helt lat. Men lägger la in en pizza i ungen snart eller något liknande också. Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Checka min vän fredriks c-walk video. Dedication to his girlfriend, så sött!


Dagens outfit, 1 Augusti

2010-08-0114:53:35
 

Leggings - Marknad, Linnen & kofta - Gina tricot.


HÖSTOUTFIT!

2010-08-0111:53:25
 


Skinnjacka, leggings, ringar - Bikbok
converse - billigaconverse
Skjorta, Linne - H&M
halsband - chique

En perfekt outfit nu till våren!
Detta blir det första som ska flytta in i min gardrob nu på ett tag.