Every good story has to end.

2011-01-2312:15:46
 

Min historia kanske inte var den bästa, men den måste också sluta. Hur skulle det se ut om en bok inte hade ett slut? Eller en sång inte hade sina sista toner? Det är det som knyter samman alltet och gör det till de det är, slutet knyter ihop säcken.

Bloggar, de har också ett slut. En blogg är längre än en bok, men den måste också ta slut, förr eller senare. Och vad är ett bättre slut än när man slutar på topp? Don't look back in anger är en riktigt bra låttitel. För vem vill kolla bakåt i ilska? Inte jag i alla fall, så jag slutar när allt är som bäst.

Jag är även skyldig er en andledning. En andledning till varför jag slutar så tvärt.
En groda. Tänk er en groda, en stor, grön groda. Att hoppa, hoppa högt är det bästa han vet. Men så en dag så upptäcker han det fantastiska fenomenet att simma. Han simmade mer och mer, istället för att hoppa och tillslut gjorde han det aldrig mer. Han glömde bort det som betydde mest för honom.

Varför liknade jag mig själv med en groda då? Det brukar inte vara det första man vill göra en liknelse av. Men det ska jag berätta. Min blogg tärde ner på mitt  mitt liv, den tär ner på mitt liv. Jag lät bloggen gå före de som betydde mest för mig, jag lät den bli viktigare än många av mina vänner. Hur rätt är det? Inte rätt någonstans.

Livet ska inte kretsa kring något som inte kan älska, något som inte kan ge dig de du behöver, kärlek. Om livet hade gjort det så hade varje människa varit stenhård. Ingen hade fått uppleva kärlek. Varje människa behöver känna att den är betydelsefull i verkliga livet, inte bara bakom en dator. Jag har tröttnat på att folk bara kommenterar min blogg, årets bästa blogg, årets bloggare, gislaveds lätt bästa blogg, skönate bloggaren. Jag blev jätte glad att höra alla dessa kommentarer, verkligen. Men hur kul är det att bara bli kommenterad för sin blogg, inte för vem man verkligen är? Jag vill att folk ska se mig som mig, inte hon som bloggar.

Inget varar för evigt.

Min blogg har nått sitt slut. Men vem vet? Kanske jag ångrar mig när jag tagit mitt förnuft till fånga.EDIT: jag kommer inte ta bort bloggen. jag kommer fortfarande kolla in ibland och kolla kommentarer och sånt, har ni frågor så svarar jag.

Kvällens äventyr närmar sig.

2011-01-2216:38:07
 

Nu tar jag bussen till smålandsstenar för att träffa dessa två filurerna och sedan drar vi vidare till Bor.

Tooodels!

2011-01-2211:37:45
 
vaknade vid 9 i morse av att jag var hur hungrig som helst, så gick ner och åt havregrynsgröt (nyttigt härva) sen gick jag och la mig igen och sov fram tills nu hihi..

Jag är hur förkyld som helst. Näsan är helt igentäppt och min hals är hes. Det suger eftersom jag alltid går runt och sjunger, och nu låter det förjävligt haha.. Tycker synd om de som bor med mig hihi..

De va två väldigt tråkiga saker jag prcis sa, så ska säga en tredje: Nu ska jag äta godis.

FOTBOLLSPROFSET

2011-01-2201:12:59
 

titta vad jag hittade, en bild när självaste sara rydh spelar fotboll. Tjejjen som hatar fotboll mest av allt. Det är lite komiskt att någon har fått det på bild haha! I alla fall så vill jag ha sommar nu! Så grymt många planer som kommer bli awesome! Bland annat Norge, England och Paris. Shit, bli sommar nu!!

Kvällen har spenderats i kyrkan. Filmkväll stod på schemat. Det var den bästa filmen jag sett på riktigt länge, Jag tycker alla ska titta på den. Lätt 5/5 godisbitar! Faith like a potato heter den.

Nu ska jag ta bort sminket och sedan sova, godnatt!

godisgris to the max!

2011-01-2116:25:23
 

bilden är gammal, men det roligaste är att jag alltid köper samma chips och typ dör när dom är slut hihi.

När vi hade kommit en bit ner mot centrum så mötte vi vår kära vän Ida som sprang (gick hur segt som helst) hem och hämtade plånbok och hängde med, gullegris. Efter vi köpt de vi egentligen skulle så gick jag och Ida till Ica för att kolla om det fortfarande kostade 39 kr KG, och det gjorde det! Det var den bästa stunden idag vill jag säga.. Så jag köpte en asfet påse godis och en chipspåse, tjock som jag är hihi. Man får la passa på när det är billigt?

Nu ska jag kolla på Las Vegas, ett asbra TV program!

centrum!

2011-01-2115:03:54
 

Kom precis hem från skolan och drar direkt ner till centrum med syrran, hörs om någon timme!


Galet glad?

2011-01-2020:12:25
 

Hon som är galet glad, ni vet hon med kanintänderna?

Ett samtal för ett tag sen.
- Du sara, känner du ***?
- ehm, nej jag tror inte det, vem är det?
- Äch en random. Vet du va han sa till mig igår när han skulle förklara vem du var?
- Hur skulle jag veta haha?
- Nemen det är hon som är så galet glad jämt, hon med kanintänderna.

jag = HAHAHAHAHAHHAHAHA

jag kom och tänka på det nu när jag kollade igenom mina bilder och hittade denna. Det kanske stämmer på mig endå? galet glad med kanintänder... Det låter lite gulligt, visst gör det? :D

GOLD

2011-01-2017:49:40
 

ringarna kommer från GLITTER

jag var inte alls uttråkad eller så i lördags när jag var på julfest. Undermiddagen satt jag och försökte balansera mina ringer på varandra. Det var inte lätt vill jag säga! Detta var på det enda sättet det gick..

ni bara /care
ska sluta snacka strunt nu, men jag har absolut inget bättre för mig..

details of today

2011-01-2016:01:05
 

En blå scarf fick idag sätta färg på outfiten som annars skulle bli lite tråkig.

En torsdag eftermiddags funderingar.

2011-01-2014:56:36
 

Tiden går grymt fort. Det känns som det var igår det var julavslutning, och bara i förra veckan som jag var i USA. Gymnasievalet börjar närma sig men det känns som om det var bara förra månaden vi började sjuan. Nya klasskamrater, nya lärare och en ny skola väntar. Allt kommer bli annurlunda, kommer jag att förändras? Förhoppningsvis så kommer jag att växa i mig själv, Växa som person.

Bara detta eländiga gymnasieval gör så att du växer. Då får ta det första beslutet om din framtid. DU får ta det. Det är inte dina föreldrar som ska välja åt sig, du får bestämma helt själv. Du kommer växa flera centimeter bara av att veta det, att det var ditt första val som du gjorde helt själv.

Har du problem med vad du ska välja? Kan du inte bestämma dig? Är du rädd för att välja fel? Ta det lugnt, du är absolut inte ensam. Jag har med, världens problem med det. Jag sitter dagligen och funderar och funderar och funderar. Jag frågar andra vad de tycker jag ska gå, men det hjälper inte mig själv. Frågan är vad DU vill gå. Vad vill DU läsa? Har du ingen aning? Gå in på google och googla. Sök på olika jobb och läs om det, när du minst anar det kanske du klickar dig in på något som lät så intressant så du bir fast.

Sätt dig ner, ta en fika med dina vänner. Prata igenom era framtidsval, diskutera om vad som blir bäst för var och en. Sen, gå hem och fundera själv, fundera på vad du verkligen vill göra med ditt liv. Kommer du ingen vart när du gjort de? Prata med dina föreldrar, prata med din mormor, prata med din lärare. Det finns hur många människor runt omkring dig som vill hjälpa dig med dina beslut.

Men jag valde fel, linjen jag valde är inte alls det jag trodde det var. Är det såhär för dig? Ta det lugnt, det går alltid att byta linje! Första året på gymnasiet så läser alla iprincip samma ämnen, därför är det väldigt lätt att byta innan du börjar tvåa. Du har ett helt år att ångra dig!


Detta är baserat på vad jag vet och vad jag tycker. Jag är ingen SYV.


vi visar vår inre skönhet.

2011-01-1921:21:38
 

Såhär sexiga var jag och min kära vän ida precis. Hon var så gullig och ställde upp som modell till mitt bildarbete. Men, vi båda tröttnade på att vara seriösa, och då gick det såhär hihi... Och ja, livet handlar om att göra bort sig, ur min synvinkel i alla fall! ;)

Nu ska jag fortsätta plugga tyska och sen sova!

Nu ska jag plugga tyska.

2011-01-1918:18:50
 
men det kommer nog sluta såhär.


Jag är rädd..

2011-01-1917:57:42
 
Om jag ska söka ES musik så ska man tydligen göra ett intagningsprov typ, i mars. Asså jag, jag ska sjunga och spela för 4 lärare. JAG KAN INTE GÖRA NÅGOT AV DE! assåå, nu är det bara det som får mig att tveka på linjen. Okej att göra ett skriftligt test, då är det ju ingen som bedömmer mig direkt och tittar ut mig, det hade jag klarat av. Men att sjunga framför folk, ensam?! Mamma mia, jag är rädd vill jag bara säga..

besökt gymnasiet idag.

2011-01-1916:16:09
 

yes, vid halv 1 drog vi till gymnasiet. Vi satt där, 4 klasser frpn lundåker mitt i oasen och folk tittade på oss som om de var på bio, de var rätt underhållande.. VI FICK FIKA! det var det bästa hihihi.. Och medans vi åt vår bulle så snackade någon om något som jag inte lyssnade på hehe. Sen blev vi uppropade att gå till de som vi skulle hänga med, våra "guider". När estet musik blev uppropade så var det ett gäng med elever som skrek lite käckt i ett hörn haha.. Så generad gick jag dit. Vi var fyra elever som valt att titta på ES.

Musikmänniskorna var verkligen jätte trevliga hela bunten! Vi stod i musikkorridoren ett tag och alla estetare som gick förbi hälsade jätte glatt och så. När gustav (han som tog hand om oss) informerat oss klart om lite saker som jag knappt kommer ihåg var det var nu hehe så drog vi in i det stora musikrummet. Där satt vi och lyssnade när ES 3orna övade för något till utbildningmässan. Det var faktiskt intressant att se haha!

Eftermiddagen slutade med att vi satt med på en gehörs- och musiklära lektion med 3:orna.. Läraren (som sägs vara den bästa) tog ett omvänt ackord på pianot och sen skulle eleverna säga vad det var för något, Det var tydligen jätte svårt. Men jag satt där som ett frågetecken hela tiden, det var rätt kul haha... Men han såg nog att jag såg rädd ut för han sa att i 1:an börjar man med att lära sig noter. Där pustade jag ut hahah..

Okej, nu ska jag sluta med min timlånga berättelse och avsluta med att säga att det var riktigt trevligt! Jag börjar bli mer och mer säker på vad jag ska välja nu, tack och lov!

kebabpizza tack!?

2011-01-1819:30:45
 

JAG ÄR FETT SUGEN PÅ KEBABPIZZA! jag försökte övertala min far, men det gick inte så bra. Jag har inte ätit mig mätt på en vecka eftersom mamma har fått för sig att vi ska äta nyttigt så vi går på någon GI diet eller vad det är. Jag vill ha en fet kebabpizza nu med extra mycket fet sås!

någon får gärna komma och lämna en i min brevlåda.. Jag skulle inte bli ledsen! elr jo lite, ge den till mig i handen i stället, då blir posten inte så kladdig..

mörkret har lagt sig över gislaved.

2011-01-1818:26:24
 
kvällen närmar sigo ch jag har inte gjort något annat idag än att titta på b-filmer, sitta vid datorn och äta. Eller jo, knarkat halstabletter med. Så fort den ena har smällt i munnen så tar jag nästa, det är enda gången det inte gör ont i halsen, när jag har dom i munnen.

Så, där är min dag. I morgon måste jag gå till skolan (hade mer än gärnat stannat hemma så jag får hosta ifred) eftersom vi har halvdag på gymnasiet. Man har valt en linje och så går man runt med alla andra som valt den linjen till de olika klasserna och är med på deras lektioner, typ. Det lär bli halvt intressant, själv har jag valt estet musik. Jag berättar i morgon hur det var haha..

Nu ska jag titta på VÄNNER!

film maraton

2011-01-1814:03:56
 
Vi började kolla på spirit och nu håller vi på att titta på she's all that, båda två är riktiga bfilmer. Men min syster har valt dom och hon har ingen smak. Hon är också hemma från skolan, vi sitter och hostar ikapp haha.
när denna är slut så blir det la ännu en bfilm..

tisdag.

2011-01-1810:20:03
 
Igår kväll bestämde jag mig att stanna hemma från skolan idag, och tur var väll det för i morse när jag vaknade kunde jag knappt andas. Min hals är så igentäppt så jag inte kan svälja och hostan är värre. Fy säger jag bara.  Och sn vågar jag inte hosta om det inte är nödfall för att jag får grymt ont i bröstkorgen.

Äsch och hå, ska sluta klaga. Ni får ett roligare inlägg lite senare, tänkte bara uppdatera er lite om läget serru.

bloggtips såhär på kvällskvisten..

2011-01-1721:15:47
 


Jag har suttit och kollat runt på olika bloggar nu ett tag, men fastnade för en speciell blogg som jag har varit inne och kikat på extra länge. En matblogg, vad passar inte mig bättre?! Jag hittade en massa recept som jag sparade och ska laga någon gång i en snar framtid. Så denna bloggen tycker jag absolut ni gottegrisar ska kika in på!

http://kalasgott.blogg.se

Nu har jag fått halstabletter och ipreen....

2011-01-1719:05:00
 

måndag, 17 januari.

2011-01-1719:01:01
 

Min dag gick från botten upp till ja, marken i alla fall. Som ni ser i inlägget under så vann jag en tävling. Det har aldrig hänt i mitt 15åriga liv, så jag är lite chockad haha! Det behövde jag verkligen efter min inte så bra dag.

Jag sov i 3 timmar, jag överdriver inte. Jag mådde jätte dåligt hela natten, ont i magen, täppt i näsan och irriterad hals som få. Och uppe på det så hade jag hicka i en timme, ingen överdrift det heller, jag räknade. Jag gick och la mig i sängen vid 10, jag somnade vid 2. Vaknade vid 3, somnade vid 5 och vaknade vid 7 av att jag fick sms. Jag hade kunnat sova 45minuter till, men det var bara att skylla sig själv eftersom jag skickade sms till den personen vid halv 12, när jag inte kunde sova haha..

Så min dag började inte så bra om man säger så. Trött och kinkig hela dagen, och det blev inte bättre på idrottslektionen. Jag åkte skridskor, vilket ledde till att jag kände av min skada sen i somras (det gjorde väldans ont med andra ord) och det enda min idrottslärare sa var att jag var väldigt duktig på att se ynklig ut. Jag bara, jaha, tack?

Och under dagens lopp har mitt magont, nästäppan och halsen blivit värre.

Nej ush, nu ska jag absolut sluta klaga! Jag blev i alla fall väldigt chockad, men framförallt glad av att bli veckans blogg!
Nu ska jag ner och knarka halstabletter hihi

Jag vann!

2011-01-1718:41:44
 


Jag är helt chockad. Jag har aldrig vunnit något, osså vinner jag veckans blogg på ingen mindre än nathalies blogg! Jag har följt den sen den startade, hon verkar som en jätte härlig tjej, så om ni inte varit inne på hennes blogg innan, besök den nu! nathaliescloset.blogg.se

Och det lite halvroliga är att den andra vinnaren följer jag på bloglovin. Hon tar verkligen jätte fina foton. Så jag är lite stolt att jag vann med henne hihi.. besök hennes blogg vettja! joonnas.beldo.se

snabb update.

2011-01-1715:34:23
 
Mår illa, har ont i magen och fankens moster.

Nu ska jag jobba, kul.

update.

2011-01-1621:21:55
 

ohehört trevlig eftermiddag/kväll i smålandsstenar!

Nu, godnatt.


egosara visade sig i går kväll.

2011-01-1614:18:47
 

tog typ tusen egobilder igår kväll när jag kom hem från värnamo, inte på en enda såg jag normal ut hihi. Så går det när klockan är 1 och man inte är trött någonstans..

I alla fall, Nu drar jag till smålandsstenar för körövning, film och våfflor!

15januari, outfit.

2011-01-1612:30:00
 jeans PACSUN
innejacka H&M
guldringar GLITTER

bilder från gårdagen.

2011-01-1612:12:05
 4 bilder från gårdagen. Tog inte så många, men när jag var rastlös rök kameran fram hihi.
Det var en helt okej kväll faktiskt. När man var med rätt folk så var det jätte kul haha! Dock blev det lamt ett tag i mellan åt, men men, det får man la leva med? Och tack manfred för att du räddade min kväll!

01:25

2011-01-1601:17:43
 
tänkte bara snabbt säga att jag är hemma. Någon bild och outfit får ni i morgon, det är för sent för det nu. För det är sleepytime. Poss!

Nu bär det av till storstan!

2011-01-1516:41:32
 
Nu drar jag till värnamo för en försenad julfest, jag kommer hem i kväll!

jag tänkte visa kvällens outfit innan jag går, men det hinner jag tyvärr inte, får bli ikväll eller i morgon.

Blue eyes and pink scarf

2011-01-1514:34:16
 

good morning!

2011-01-1512:39:56
 

Jag var huur trött som helst igår, så bara lite efter tolv så däckade jag. Lamaste fredagen på länge säger jag bara! Men det var la lite charmigt på sitt egna sätt det också..  Men inte fick jag sova inte.. Vid 9 så vaknade av att jag fick sms, awesome. Not.

Åt nyss två rostade mackor md skinka på för den som vill veta.

man bara, huh?

2011-01-1422:28:15
 


hotellet är "gayvänligt". Nemen så bra!

olycksdrabbad?

2011-01-1419:31:06
 
jag gick ut innan. Jag gick in i ett träd. Jag fick 4 kilo snö över mig. Jag blev levande begravd.

det kallas skills.

hiss!

2011-01-1416:51:26
 


Jag bara måste hissa mitt nya rum! Det är totally amazing! Nu är det dock lite stökigt hehe men det får jag la ta tag i snart..  Men det bästa med rummet är att jag inte har något som går att räkna.. Innan så hade jag ju hur många hjärtan på mina väggar som helst, så varje natt när jag inte kunde somna så låg jag och räknade hjärtana. Och hur trött jag en blev så vägrade jag somna, för när jag väl gett mig in på något så måste jag slutföra det..

Så det var en av de få andledningar till att jag valde helsvarta och helvita tapeter hehe..

Aja, babbel. STOR HISS TILL MITT RUM!!


bloggtips!

2011-01-1416:09:51
 
Nu var det väldigt längesedan jag gjorde ett bloggtips, så nu kör vi ett igen!

Och för er som följt min blogg länge vet att jag har tipsat om denna bloggen innan, men jag har ju fått nya läsare sen dess så det skadar inte att jag gör det igen.


Jo, emmie rudolfsson. Min kära vän driver en blogg full med.. Ja emmiestuff helt enkelt! Ta er en titt vettja, jag lovar att ni inte kommer att ångra er! Man får aldrig en tråkig stund när man läser hennes inlägg. Och titta bara på bilden ovan. Man ser bara halva hennes ansikte men man ser redan att hon är förstummande söt? that's right. Check it iknow!

http://justlikemi.blogg.se

Hemsk natt.

2011-01-1414:54:45
 
Tjomo. Min dag har varit helt okej faktiskt om man gämför med natten. Min natt var hemskt. Jag tänker inte gå in på detalj men det slutade med att jag låg och sov på badrumsgolvet. Och först tänkte jag inte gå till skolan, men vi hade en inlämning (trodde jag) och ett prov. Så jag släpade mig dit i alla fall. Jag planerade att gå hem oräknigt många gånger efter andra lektionen, men höll mig kvar. Men eftersom min klass är bäst så gjorde dom min dag. Dom är alltid så söta!

Därför bjuder jag på 8:ans klassfoto. This is the fags dude!

En stor godispåse i mitt knä..

2011-01-1321:06:57
 


Jag kände för att bjuda på en härlig sommarbild nu i dessa vintertider. Jag är nog inte ensam om att vilja vrida fram tiden en smula så att sommaren är här typ.. i morgon?

För övrigt så sitter jag här och trycker i mig godis. Ica har special pris för 39kr/kg som sagt. Jag var inte långsam med att ta mig ner dit vill jag säga. Jag köpte nästan ett helt kilo och påsen är snart slut hihi.. Fast sen så hjälpte folket i CK till att äta också, så jag behöver inte känna mig så tjock hihi..

Nu blir det sängen!


Maybe a bit long?

2011-01-1316:55:56
 
Jag är i behov av klippning.

Är det inte någon speciell dag idag?

2011-01-1316:09:43
 
Jovisst, självklart! Det är min bror, min bästa väns födelsedag! Hela 16år gammal blir han, men om ni frågar honom så känner han sig bara en dag äldre haha!

GRATTIS JOHAN!

Torsdag, 13 Januari.

2011-01-1316:02:33
 

Skolan idag var soft! Faktiskt väldigt kul också.. På SO:n har vi samhällsekonomi. Vi började med det i förrgår och då tyckte jag det var hur tråkigt som helst (jag satt och inte gjorde någonting, öppnade inte ens boken, kan vara därför) men idag, då jag verkligen gick in för det så visade de sig att det var rätt kul i alla fall! Och vi hade vår första teknik lektion idag också, ritteknik. Det är sjukt kul! Just för att det är något jag kan hihi. Fick MVG på det arbetet förra året, totally stolt! Men nu iår är det en aning svårare om man säger så.. Jag fick damp så jag har massa utsuddade sträck som syns jätte väl hehe.. Hon sa tydligt, rita inte hårt. Vad gör jag? jo ritar hårt.. Så nu får jag stå mitt kast haha.. Men! det gjorde jag förra året också, men det gick ju bra? hehe

Vad händer idag? Vid 6 ska jag ner till CK och planera vårterminen och sommarens läger. Men innan det så ska jag och Johan ner till ICA eftersom Lovisa avslöjade att godiset nu endast kostar 39kr/kg. Då måste man ju passa på, eller vad säger ni?


en vän är en själ i två kroppar

2011-01-1219:38:25
 

Jag sitter och kollar igenom alla mina bilder som finns på datorn eftersom jag ska välja 100st att beställa hem. Nyss så råkade jag släntra in i en känslig mapp och hittade denna bilden. Den togs sommaren 2009. Det var endast vi av hela gislaved (kändes det som då) som var hemma. Vi var ute överallt och hade så tråkigt så att det blev kul. Vi mätte ut mitten av IPs fotbollsplan och satte oss där och bara var.

Sedan, inte långt efter så började vi bråka. En ytlig sak, en sak som var mitt fel. Du gjorde om bilden och la till en text som gjorde mig tårögd. Det bränner bakom ögonlocken än idag.

Minnesvågorna sköljer över mig.
synd att jag hade så fel om dig. tre är bättre än en? eller hur var det du tänkte?

Träningsverk som få!

2011-01-1217:36:21
 
Första skoldagen och första idrottslektionen på året så kör vi fyspass. Och nu så har jag haft träningsverk enda sedan dess. Jag kan knappt röra mig och när jag väl gör det så ser jag ut som en gamling. Att lägga sig i soffan är ett helt företag, men att resa på sig? DET GÅR JU KNAPPT!? Jag har hela tiden vetat att det inte är bra att träna..

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och tycka synd om mig själv och sen kommer jag inte komma upp därifrån förens min träningsverk är över.

sometimes life is a hard place.

2011-01-1214:30:57
 

Just nu sitter jcg och försöker installera Photoshop men jag är inte världens smartaste så det är inte så lätt.. Ibland bara försvinner rutorna och kommer inte tillbaka förens efter 5 minuter. Helt wierd. Menmen, jag får se om jag lyckas annars får jag la be någon om hjälp haha!

btw, det lät konstigt från min systers gardrob nyss och jag är ensam hemma, freaky!

12 januari, outfit

2011-01-1214:25:06
 

jeansleggings GKÅS kofta PAPAYA

snabb outfit som jag bestämde på 2 minuter. Det var antingen detta eller mjukis kläder så, ha översikt med att det inte var den vackraste..

Good night, sleep tight.

2011-01-1121:11:58
 

right now.

2011-01-1120:02:16
 


Sitter jag här och funderar stort på att gå och duscha. MEN det är jobbigt.. Duscha snabbt, slå upp håret i tretton flätor och sen sova, sova länge! Nej, kanske titta vad det är på tv:n innan jag sover, om jag orkar. Idag har varit en "livet har ingen mening dag" typ. Jag har bara velat sova hela dagen. Men, ibland har man sånna dagar, right?

Sååå, jag ska sova så fort som möjligt så dagen tar slut.


Are you fighting against yourself?

2011-01-1116:50:10
 

I do it. Every day. I ask myself, what is right and what is wrong. But I do not get any correct answer because i do not know myself. But why do I ask for a answer I do not know? I can impossible get an answer. Okey, maybe I can, but it is not the correct one because i just guess.

Then why do I do it? I discuss with myself to reach an answer. Is this answer right? If I do like this, is it right then? But if I move that one, does it fit there? If that one leaves, is it okey then? Yes, these questions tumble around in my head each day. I lay them in seperate boxes in my brain so it is easier to answer them, one by one.

But why do I not ask somebody? Why do I not talk to somebody so they can help me? That is two very good questions. But who would I talk to? A friend? Do I trust anyone that much? Am I sure she/he does not spread it further? But A total stranger then? Yes maybe, but were do i find them? Everyone seems to be my friend, when they want it. But when I want it, they are gone with the wind.

But Can I not stop a stranger on the street? A woman I have never seen before? Yes I can, but the problem is, will they listen? And will I feel comfortable with it? I am not so sure.


So, Here you go. Why do i discuss with myself? Why do I talk to myself? I do not trust anyone that much. Shallow problems, sure. Deep problems, are my own problems.


team evangelisation 2010-2011 #3

2011-01-1115:53:42
 Mörkt på ljust.

2011-01-1111:42:50
 

Perfekt fotovägg.

2011-01-1020:07:01
 
Vit bakgrund + stativ i bra höjd, så kan det inte bli fel? Jo, jag äger ännu inte en fjärrutlösare (det kommer!!) så då måste jag ta timer, och eftersom det inte finns något att fokusera på för kameran så måste jag antingen sticka fram något ( i mitt fall en pinne haha) som den kan fokusera på eller sätta  den på manuell fokus och det blir inte alltid så bra. Så om några av mina outfit bilder, eller andra bilder blir suddiga så vet ni varför haha! Dock ska en fjärrutlösare införskaffas snarast!

skuggor i hörnen beror på dåligt ljus, jag äger tyvärr ingen fotostudio haha.

Att växa upp.

2011-01-1019:19:31
 
Vad betyder egentligen frasen "att växa upp"? När har man växt upp? När man fyller 21 och får gå på systemet? När man har fått barn? När man har ett stadigt förhållande? När man slutat vara barnslig? När man kaserat barbiedockorna? Var går egentligen gränsen mellan en vuxen och ett barn?

När jag slutat nian funderar jag på att flytta till jönköping och gå gymnasiet där. Och detta har gjort att jag har börjat tänka lite mer än vanligt. Om jag flyttar, betyder det att jag blir vuxen då? Jag skaffar egen lägenhet, jag köper mat själv, men framför allt, jag betalar mina egna räkningar. Det måste väll endå vara ett tecken på att jag är vuxen? Det har jag alltid trott innan. Men jag är 16år, enligt mig, långt ifrån vuxen. Det känns som om jag är 12. Skulle en 12åring klara av att bo ensam i en lägenhet och sköta allt själv? Jag tror knappast det.

Mitt huvud går på högvarv. Jag är rädd för att vara för barnslig för min ålder, eller för att vara för vuxen. Jag är den enda av mina vänner som jobbar, men jag är nog troligtvis också den enda som har kvar min rosa gamla snuttefilt i sängen. Är jag ett förvuxet barn då? Ibland känns det nästan så.

Om någon av er tror att du har de rätta orden att säga om detta, släng gärna in en kommentar. Jag skulle bli otroligt tacksam.

You don't know what's behind that smile.

2011-01-1015:36:08
 

Första skoldagen på terminen.

2011-01-1015:33:41
 

Ännu en dag. Ännu en skoldag. Ännu en första skoldag. Första skoldagen för veckan, första  för terminen och första för året. Och vet ni? Det känns helt okej. Visst, det tog emot en massa att stiga upp ur sängen i morse. Jag låg och funderade ut många andledningar till att jag inte skulle stiga upp. Men ingen av andledningarna var bra nog. Det tog emot när jag halkade mig till skolan. Jag satte mig på rumpan två gånger, och efter varje gång sa jag åt mig själv att vända, but I didn't. Och det är jag glad för. Hur hade resten av terminen sett ut om jag börjar terminen med att skolka? Ja det kan ni ju räkna ut själva.

Dagen blev inte bättre av att jag har haft världens magont och trubbel med att andas. Idrottslektionen var inte den lättaste, men jag tog mig igenom den och det är jag stolt över!

Nu ska jag dra mig mot jobbet. Det ska bli ett nöje att se hur många gånger jag halkar.


outfit, 9 januari

2011-01-0920:46:22
 jeansen och skjortan kommer ifrån BERSHKA

Mot skogarna.

2011-01-0916:42:59
 

Nu drar jag och den här sötnosen till smålandsstenar!

En styck nyvaken sara.

2011-01-0913:30:11
 

jag just nu, nyvaken och fräsh, nice! Lägg märke till att HELA jag får plats i min spegel nu, hur awesome som helst! I min förra så fick jag antingen inte plats hela, eller så såg jag skit fet ut. Hela spegeln var lite wierd. Aja, jag sitter och laddar upp bilder på Fuji direkt, ska som sagt beställa hem två as stora tavlor. Och man får de 100första bilderna gratis, så varför inte beställa det direkt hihi..

New room?

2011-01-0912:42:13
 halsbanden som ligger direkt på bordet ska upp i ett smyckesträd snarast.

ja ni, det ser ut som ett helt annat rum, eller vad säger ni? Jag har ju ingen dator så skrivbordet används mest som sminkbord men jag kommer nog plugga vid det nåon enstaka gång också hehe. Nu är det bara två mega tavlor som ska upp på den vita väggen med foton jag fotat själv i. De kommer la upp om någon vecka.

så vad tycker ni? snyggt/fult?

snabb update

2011-01-0901:49:52
 

Filmen sög, nu blir det natten, poss!


KLAAAAR!

2011-01-0823:19:34
 

jag vet att jul är över men jag tycker bilden är lite halvsöt..

Nu är jag efter många om och men äntligen klar med mitt rum! Allt är inne i hyllorna och så. Dock ska bara två tavlor upp på väggen men behöver skriva ut bilder först. Bilder på rummet kommer i morgon om ni har tur för nu blir det film med Ida, puss!

gråskala.

2011-01-0818:58:59
 

foto:
jag

Nu blir det att flytta in alla saker som står i hallen, typ böcker, smink, cdskivor, hårgrejjs, ja allt som stod på mitt rum innan. Snälla döda mig, det är ju hur mycket som helst!

Svaren!

2011-01-0818:03:22
 
Hur många länder har du besökt? Hrm.. USA, Thailand, Spanien, Tunisien, Danmark, England, Tyskland och Norge. Jag tror de var de enda. Men sen har jag ju mellanlandat i en himla massa länder, men det räknas inte.

Vilken var din senaste resa och vilken är din nästa resa? Min senaste var på höstlovet till Los Angeles och min nästa blir till London!

Favorit land? Jag vet faktiskt inte. Men jag tror det bollar mellan Thailand och USA.

Var vill du bo när du blir äldre? Just nu har jag planer på att flytta till Spanien. Men jag vet inte riktigt. Jag är dock helt säker på att jag inte ska bo kvar i Sverige, jag hatar att frysa! Så ett varmt land som inte ligger för långt bort.

Vad ska du gå för gymnasielinje? Ib (alla kurser på engelska) eller estet Musik, jag har inte riktigt bestämt mig än.

Vad ska du göra efter gymnasiet? Direkt efter gymnasiet så ska jag ta mig en tripp ner till canarieöarna och gå bartender kurs och sen jobba lite med det, i något år eller så. Sedan ska jag bosätta mig i mitt varma land (vet som sagt inte riktigt vilket än) och äga ett lägenhetskomplex och bli rik. Jag vet, komiskt.

om du bara fick ta med en sak till en öde ö, vad skulle det vara? En annanas. Fråga mig inte varför, jag bara känner på mig att jag ska ha med just en annanas.

Om du bara hade en dag att göra exakt vad du vill med vem/vilka du vill.. vad skulle det vara & med vem/vilka? Jag skulle åka till medelhavet en varm sommardag och segla med min kära kusin Alice och min bästa vän Emmie.

Hur skulle du beskriva dig själv och din klädstil? Jag skulle nog beskriva mig som en halvt galen tjej med mycket energi. Och min klädstil som konstig. hahaha, ne men jag tar inte på mig något obekvämt, och skiter i mode. Mitt mode är det jag tycker är snyggt. Och det kan bli lite halvt galet ibland.

Favoritfärg? Det låter tragiskt, men svart.

Favoritmat? mozarella invirad i lufttorkad skinka till förrätt och Icas potatisgratäng, fläskfilé med kantarellstuvning till varmrätt.

Första bokstaven på killen du har/hade senast en crush på? Tyvärr så vill jag faktiskt inte skriva det här, vill någon veta, fråga mig privat.

har du några djur? Ja, en hund som heter Lucky och två Marsvin vid namn conjak och zeke.

Vad fick dig att börja blogga? Jag började för att jag ville bli känd. Jag ville bli som blondinbella. Dock var  detta ett x antal år sedan. Nu mera bloggar jag bara för att jag tycker om att skriva av mig och att jag älskar att få den positiva respons som jag får.

vilka bloggar läser du? Dagligen så läser jag Isabelle Strömbergs, Paows, hugo rosas, andreas wijk och alla mina vänners bloggar som jag har på bloglovin. Sen minst en gång i veckan kollar jag in alla andras bloggar från gislaved och resten av storbloggarnas..

vilket är ditt bästa tips? Ta vara på dagen, du får bara uppleva den en gång.

Har du pojkvän? Nej det har jag inte, och det har jag inte haft sedan i 4:an haha!

Har du några fobier? Ohja, jag har på tok för många! Fast de värsta är vatten, små utrymmen och spindlar.

varför började du tro på gud? Enkelt, jag träffade på honom en kväll och det var den bästa kvällen i mitt liv. Han gör underverk som är större än allt annat. Han är den som finns vid min sida när allt annat sviker. Han är bäst helt enkelt. Hoppas det svarade på din fråga.

Vem är din bästa vän? Förutom gud då, så har vi min lilla Emmie. En helt awesome tjej det där!

Hatar du någon? Nej, hata är ett väldigt starkt ord och folk använder det för mycket när dom inte menar det.

Hur ser din drömkille ut? Snygg! Och bra klädsmak.

A red dott in the middle of nowhere

2011-01-0811:17:22
 

foto: Ida På bild: jag

Jag totalälskar bilden! Hur frän som helst. Det ser verkligen ut som om jag åker pulka mitt ute i ingenstans hehe.. Aja, to the thing. Strax ska jag ut till min mormor och morfar och där kommer jag stanna enda tills i eftermiddag. Men mig tar det ingen nöd på för de lagar världens godaste mat hihi, en fettmaboll är vad jag kommer bli. När jag kommer tillbaka hem så ska jag städa, awesome, not. Om någon är jättesugen på att lägga in allt i mitt rum så får ni gärna komma hem till mig och göra det hehe.. och btw, jag sov huuur skönt som helst inatt med, och denna gången i min riktiga, snygga säng, awesome!

00:36

2011-01-0800:36:15
 

det fick bli en asfrän bild tagen av emmie rudolfsson.

Så, nu är alla möblerna ihop monterade och uppsatta utom en hylla som vi måste fixa i morgon med vattenpass. Det blir faktiskt väldigt bra! Dock ser det väldigt tråkigt ut nu eftersom allt är svart och vitt förutom mattan som är limegrön hahaha... Men när allt kommer upp i hyllorna och tavlorna på väggarna så ser det förhoppningsvis lite bättre ut! Nu ska jag sova i min nya säng, förhoppningsvis så är den skön haha..

btw: Jag sov huuuur skönt som helst inatt i mitt tomma ekande rum. Igår kväll var jag ju väldigt spänd på att gå och lägga mig eftersom det var helt tomt och läskigt. Men jag har faktiskt inte sovit så skönt på länge som jag sov inatt. Jag sov som en riktig stock!

outfit, 7 Januari

2011-01-0721:58:42
 högmidjade chinos AZZURO
innejacka H&M

världens skönaste fotölj.

2011-01-0720:49:08
 


hemma nu efter en lång och halvjobbig dag i jönköping. Först IKEA, hittade massa roligt, blandannat en bokhylla, ett skrivbord, två speglar, en hylla och lite annat smått och gott. Så nu är det bara att sätta igång och montera och städa i ordning så är rummet klart på ett knyck! Efter några timmars strosande inne på IKEA åkte vi till MIO för att kolla på soffor. Där hittade jag och hanna våra favoriter. Världens skönaste (coolaste) fotöljer, när jag satte migi den höll jag på att dö en smula.. Så otroligt skön! Jag och pappa bollade om att vi borde köpa hem 5 sånna istället, gästerna får sitta på golvet.. Men sen kom vi fram till att det inte var världens bästa idé..

Nu blir det montera för hela köret, dagens outfit kanske kommer upp senare!


Mobilblogg: hej! Hann inte uppdatera i mor...

2011-01-0717:19:50
 

Mobilblogg: hej! Hann inte uppdatera i morse innan jag åkte till jönköping. Jag är fortfarande kvar där, just nu inne på mio i min framtida fotölj. Sitter nästan och sover.. Och det ska jag fortsätta med, vi hörs när jag kommer hem! Poss


Kvällen börjar dra mot sitt slut.

2011-01-0700:55:28
 

ibland är till och med jag cool..

hemkommen från smålandsstenar nu och borde egentligen sova, men det lockar inte.. Mitt rum står romt med en madrass bäddad åt mig och det ekar där inne. Kommer vakna av mina egna snarkningar. Eller vänta vad sa jag? jag snarkar inte. Jag har inte hört mig själv snarka någon gång...

ps. Glöm inte att ställa en fråga i inlägget lite längre ner!

Nu drar jag ut på äventyr!

2011-01-0617:42:37
 
ändå bort till smålandsstenar! Jag kommer hem ikväll, possen!

C-walk

2011-01-0615:01:10
 


Kolla in när mina polare c-walkar, grymt duktiga!

Frågestund!

2011-01-0613:36:41
 
Nu tyckte jag det var otroligt längesedan jag hade en frågestund och jag har fått många nya läsare sen sist så nu drar jag igång en ny. Den avslutas på lördag.alla kommentarer som inte är frågor tas bort. kommentera det i ett annat inlägg istället.

AVSLUTAD!

Ljuva torsdagmorgon.

2011-01-0612:39:18
 
Jag somnade vid halv 4 igår och vaknar vid halv 11 av att jag får 3 sms på raken. TREVLIGT! sen låg jag kvar i sängen tills nu... Lamt iknow haha.. Föresten, igår blev mitt rum helt klart med tapeter och lister och allt, så antingen i eftermiddag eller i morgon så åker vi till ikea och köper lite möbler och sånt. Ikea är världens bästa affär! Jag kan inte gå in där utan att förbli där i typ 4 timmar, minst.. Och man måste lägga sig i varje säng, annars är det inte kul... hehehehe..

Nu ska jag äta, är hur hungrig som helst, fast jag åt tills jag nästan kunde rulla fram igår..


Några bilder från i Tisdags.

2011-01-0608:11:00
 Visste du att?

2011-01-0600:15:54
 
.. Jag äter allting om jag måste. Är jag hos någon så äter jag upp maten hur illa jag än tycker om det. Jag tror det finns ett enda undantag som jag inte äter och det är senap.

.. Jag hatar att ha folk hemma hos mig. Det är något av de värsta jag vet. Det är inte många av mina vänner som har varit hemma hos mig i mer än 5 minuter. De har hängt med när jag ska hämta något eller så, men inte mer.

.. jag älskar allt som har med musik att göra. Spela och sjunga är något av det bästa som finns. 

.. jag ville bli isprinsessa när jag var liten.

.. jag älskar mycket typiska "killsaker" såsom bilar och hockey osv.

Nytt i gardroben

2011-01-0517:36:01
 Kommer ni ihåg den svarta boleron jag fick i julklapp? Jag tyckte den var jätte fin, men inte riktigt min stil. Jag kanske skulle ha använt den 1(?) gång. Och då tyckte jag det var bättre att jag bytte till något som jag skulle använda mer. Då fick det bli ett par högmidjade chinos i en grymt snygg färg och tre par öronhängen.

Look what i found!

2011-01-0517:20:23
 


titta vad jag hittade! En riktigt söt bild från förra nyårsafton.. Nikolina, jag och Isa, babooos!

Dagen idag har varit slapp.. Jag har bara hjälpt pappa med rummet lite då och då (som btw är färdig tapetserat, nu är det bara möbler kvar!) och sen har jag varit nere i centrum också och bytt min julklapp. Ska strax ta kort på det. Ett par högmidjade chinos och tre par öronhängen, awesome!

Ikväll kommer en massa folk över och käkar här, bland annat min kära kusin Alice. 3 rätters middag, mamma slår på stort! Och inte nog med att det är tre rätter så är det världens godaste mat också, awesome!


A little small stick.

2011-01-0514:25:33
 

foto: jag
canon eos 1000D

Ser ni det gröna längst ut på pinnen? vet ni vad det är? snor! ush. Nej det är inte snor haha men det kunde väl ha varit, visst ser det ut så?! Men tyvärr är det bara grenen som har möglat haha!

nyss hemkommen från smålandsstenar.

2011-01-0502:30:30
 

Efter en trevlig kväll med mina grabbar och min flicka. Det började med att jag och emmie skulle till Simon mitt ute i ingenstans, vi hittade inte så vi åkte in till deras lilla centrum och satte oss på en pizzeria hehe.. Sen droppade boysen in en efter en och när vi var fulltaligt GICK vi till Simon, långt som satan men trevligt. Efter som vi firade nyårsafton, så blev det raketer för fulla muggar, dock lite tidigare en tolvslaget eftersom Josef och Muffin skulle hem.. Hem till midgård, solsidan, COD, NHL och musik bestod kvällen av och vi hade i en grymt trevlig kväll!

mina två sötisar på bild härva.


team evangelisation 2010-2011 #2

2011-01-0414:46:31
 

dagens fråga.

2011-01-0411:26:52
 


Kan inte du lägga ut hur ditt rum blev med den nya tapeten?

svar: Det kommer! Dock är det inte klart på långa vägar.. Men det kommer i slutet av veckan när jag varit på ikea och allt! :)

msn konversation.

2011-01-0322:38:11
 

A happy face.

2011-01-0321:00:01
 


foto: ida


team evangelisation 2010-2011 #1

2011-01-0317:09:07
 

jag och emmie.

emilia, manfred och josef.

victor.


ÄNTLIGEN!

2011-01-0314:18:16
 

Vet ni vad jag gjorde i morse? Åkte och köpte tapeter så nu är jag upptagen hela min lediga vecka med att fixa mitt rum, hur awesome som helst! Nu är mina tapeter oranga, lila, blå, limegröna, silvriga ja you name it. Och jag har ca1200 små silvriga hjärtan på väggen. Det finns inte ord för hur skönt det ska bli och bli av med dom tapeterna!

Så det blir nog kanske glest med uppdatering, men det är det värt! Och självklart får ni bilder när det är klart.


hem, ljuva hem!

2011-01-0221:46:52
 

Hey folks! Nu är jag äntligen hemma, eller vad säger ni? Det blev inte så mycket till uppdatering, hoppas ni inte blev allt för besvikna. Jag hade i alla fall hur kul som helst med alla underbara människor man både kände tidigare och lärde känna under tiden. I morgon kommer det en bild bomb, men så länge bjuder jag på en bild i alla fall.


Jag, daniel och emmie.


2011.

2011-01-0218:47:21
 
Nytt år, nya möjligheter!

Jag känner på mig att detta kommer att bli ett toppen år!
Lämna allt gammalt bakom dig och ta emot allt nytt med en öppen famn. Glöm trubbel och problem och se det ljusa i allting. Du är den enda som kan påverka hur ditt år ska bli. Gör som jag och påverka det positivt! Livet är fullt av nöjen, men var finns glädjen? Det sa en vis man i helgen. Hitta glädjen i allting, gör detta året till ditt år, det kommer jag i alla fall göra!